1.7.09

Που είναι ο δήμαρχος? Οεο!



Γέμισε χρώματα η γκρίζα πλατεία Κοτζιά. Μια κίνηση πολιτών που δεν βάζει λουκέτα σε δημόσιους χώρους για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της, δεν προπηλακίζει ντόπιους και ξένους πολίτες της χώρας μας και δεν λειτουργεί με τη λογική του τραμπούκου-ρατσιστή χθες το μεσημέρι συγκέντρωσε κόσμο έξω από το δημαρχείο Αθηνών, για να διαμαρτυρηθεί για το κακό χάλι που παρουσιάζει η περιοχή του ιστορικού κέντρου.

Η κίνηση πολιτών για την διάσωση του ιστορικού κέντρου υποστηρίζει: «Το πρόβλημα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας δεν είναι πρόβλημα μεταναστών – είναι πρόβλημα ανεξέλεγκτης λειτουργίας παράνομων κυκλωμάτων, με την “ύποπτη” ανοχή της πολιτείας»

Μοναδικός απών εκείνος ο οποίος έπρεπε να ηγείται μιας τέτοιας πρωτοβουλίας ίσως και σε ανωτέρους του. Η αυτού εξοχότης ο δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης προτίμησε τις δροσερές αίθουσες του μεγάρου του. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά –προσωπικά έχω σταματήσει να μετράω τα ατοπήματα του- ότι ΔΕΝ είναι δήμαρχος όλων των Αθηναίων όπως είχε λυσσάξει να λέει προεκλογικά.

Απορώ να σας πω την αλήθεια πως δεν διέταξε να ακροβολιστούν δημοτικοί σύμβουλοι με αεροβόλα στην ταράτσα του μεγάρου και να πυροβολήσουν τα επικίνδυνα μπαλόνια.

ΣτΣ: Η φωτογραφία είναι του φίλου tsalapetinou στο εξαιρετικό blog του οποίου μπορείτε να δείτε περισσότερες. Επίσης διαβάστε και το σημερινό post του Προκόπη Δούκα που συμμετέχει ενεργά στην κίνηση πολιτών για την διάσωση του Ιστορικού κέντρου.