21.7.09

Ένας τσάτσος δεν φέρνει την άνοιξη

Ευχαριστήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο πρώην καταλληλότερος πρωθυπουργός της χώρας Κ Καραμανλής στον γνωστό συνταγματολόγο κ. Δημήτρη Τσάτσο για την κριτική που ασκεί στην αξιωματική αντιπολίτευση. Ο κ. Καραμανλής διαβεβαίωσε τον κ. Τσάτσο ότι στόχος του είναι η Ελλάδα να φτάσει το βιοτικό επίπεδο της Ουγκάντας και όταν συμβεί αυτό θα προτείνει στον γνωστό συνταγματολόγο να αναλάβει πρώτος φύλαρχος του νέου κράτους. Ο κύριος Τσάτσος απαντώντας αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Καραμανλή και επεσήμανε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιτύχει τον σκοπό του με τον τρόπο που κυβερνά.
Επιπροσθέτως ο κ. Καραμανλής ενημέρωσε τον κ.Τσάτσο να μην ανησυχεί διότι τις σημειώσεις του Αλέκου Παναγούλη που φέρουν τον γνωστό συνταγματολόγο να συνεργάζεται με τη Χούντα τις έχει φυλαγμένες μαζί με τα κειμήλια του μακαρίτη θείου του σε ασφαλές μέρος.

Εν τω μεταξύ πρόγραμμα θερινών διακοπών φέρεται να εφαρμόζει το υπουργείο Εθνικής άμυνας. Ο γνωστός κλακαδόρος του κυβερνόντος κόμματος και αρμόδιος υπουργός Βαγγέλας Μεϊμαράκης ανακοίνωσε ότι τιμημένα κομάντο του ελληνικού στρατού παραθερίζουν σε βραχονησίδες της χώρας περιμένοντας να φιλοξενήσουν Τούρκους συναδέλφους τους και να περάσουν υπέροχα κάνοντας γυμνισμό και διοργανώνοντας ατελείωτα beach parties. Γνωστοί μητροπολίτες μάλιστα της επικράτειας δήλωσαν ήδη συμμετοχή στα συγκεκριμένα προγράμματα διακοπών.
Στο πλαίσιο φιλίας των δύο χωρών η ελληνική κυβέρνηση έχει παραχωρήσει στην Τουρκία το δικαίωμα να πραγματοποιεί πτήσεις βομβαρδιστικών πάνω από την Ακρόπολη χωρίς όμως το δικαίωμα να πραγματοποιήσουν βομβαρδισμούς γιατί στην συγκεκριμένη περιοχή ως επί το πλείστον κατοικούν οι περισσότεροι ψηφοφόροι το κυβερνώντος κόμματος στην Αττική. Αν πάραυτα η Τουρκία επιμένει να βομβαρδίσει κάποια περιοχή της χώρας ας προτιμήσει την εκλογική περιφέρεια Β Αθηνών ή ακόμα καλύτερα τη Κρήτη.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων στο press doom για τις δηλώσεις Τσάτσου και την βοήθεια που προσφέρουν στην κυβέρνηση ο ζεν πρεμιέ Ευάγγελος Αντώναρος απάντησε με νόημα: «Ένας τσάτσος δεν φέρνει την άνοιξη»


ΣτΣ: Η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο επιλέχθηκε για την πραγματική ομορφιά της. Σε καμία περίπτωση δεν συνδέω τα άτομα που αναφέρω σε αυτό με εκείνα που απεικονίζονται στη φωτογραφία. Αυτό από την μεριά μου θα αποτελούσε ύβρη για τους εικονιζόμενους.