20.7.09

Άσεμνες χειρονομίες

Κλαίγοντας επισκέφτηκαν τον υπουργό εσωτερικών Πάκη Παυλόπουλο υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνική αστυνομίας με επικεφαλής τον αρχηγό Βασίλη Τσιάτουρα - με το όνομα. Ο υπουργός διέταξε τον υφυπουργό του και διάσημο κουμπάρο μαχαιροβγάλτη Χ. Μαρκογιαννάκη να τους ταχταρίσει έναν προς έναν στα γόνατα του. Μόλις ηρέμησαν κάπως τα πράγματα ο υπουργός τους ρώτησε ποιος τους πείραξε να πάει να τον δείρει.
Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών παραπονέθηκαν για βάναυση προσβολή της προσωπικότητας τους από την λειτουργία των καμερών ασφαλείας στους δρόμους. Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι οι πολίτες με το που δουν κάμερα κάνουν επίτηδες άσεμνες χειρονομίες όπως:

(α) κωλοδάχτυλα
(β) την χειρονομία του αυνανισμού
(γ) την χειρονομία της σεξουαλική πράξης γνωστής και ως «σπρώξιμο»

Σημείωσαν επίσης ότι με κωλοδάχτυλα συνήθως χειρονομούν ηλικιωμένοι πολίτες ανεξαρτήτου φίλου ενώ την χειρονομία του αυνανισμού προτιμούν άτομα του ηλικιακού γκρουπ 15-25. Την χειρονομία δε του «σπρωξίματος» χρησιμοποιούν κυρίως άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και γενικώς κάτι μαλλιάδες φοιτητές.

Οι μόνοι πολίτες που χαιρετάνε με στρατιωτικό τρόπο τις κάμερες στέλνοντας μάλιστα και ένα φιλάκι είναι τα μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς και ψηφοφόροι του ΛΆΟΣ που ντρέπονται να δηλώσουν ανοικτά της ψηφολογικές τους προτιμήσεις καθώς η κοινωνία μας είναι κατά της διαφορετικότητας.

Ο αρχηγός της αστυνομίας μάλιστα ανέφερε ότι μερικοί πολίτες με δημιουργικό πνεύμα φτάνουν την κατάσταση στα άκρα και ξεδιπλώνουν αυτοσχέδια πλακάτ μπροστά στις κάμερες θέτοντας κρίσιμα ερωτήματα προς απάντηση από την επίσημη πολιτεία. Πάντα κατά τον κ. Τσιάτουρα οι πολίτες φέρεται να ρωτούν:

1-Πόσες πίτσες έφαγε ο καταλληλότερος σήμερα?
2-Τι μάρκα λακ χρησιμοποιεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος?
3-Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει σπουδάσει Σολομωνική?
4-Που έχει χαθεί επιτέλους ο Θανασάκης ο Μπούρας?

Ο κ.Παυλόπουλος φανερά θορυβημένος έδωσε εντολή να απαντώνται με δελτία τύπου τα καίρια ερωτήματα των πολιτών με οδηγία να αποφεύγονται εκείνα που αφορούν την δίαιτα του πρωθυπουργού και τις σπουδές της κ.Μπακογιάννη. Επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ζεν πρεμιέ Ευάγγελο Αντώναρο ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώνει και στο press doom σχετικά τους δημοσιογράφους.

Ο διάσημος κουμπάρος μαχαιροβγάλτη Χ.Μαρκογιαννάκης υπερθεμάτισε υπέρ της λήψης δραστικών μέτρων και πρότεινε να συλλαμβάνονται πάραυτα οι πολίτες και να τους κόβονται τα δάχτυλα για να μάθουν που χειρονομούν. Ο κύριος Παυλόπουλος πολύ ευγενικά του απάντησε στέλνοντας τον στο διάολο.

ΣτΣ: Μια ενδιαφέρουσα πρόταση οικονομικά τεκμηριωμένη που θα συζητηθεί διατύπωσε η εξαιρετική θεία Σοφία στον ιστότοπο της digital-era.org. Στόχος της θείας Σοφίας είναι η ενίσχυση του τουρισμού παράλληλα με τα έσοδα του κράτους.

Εγώ το χω πει πάντως αν και κλισέ, τα καλύτερα μυαλά της χώρας μας μεγαλουργούν στο εξωτερικό. Ας παραδειγματιστεί επιτέλους η καλή μας κυβέρνηση και να ακούσει λίγο τη φωνή του λαού. Δεν θα χάσει.