13.7.09

Η Χιονάτη Βλαστού και οι 16 νάνοι

Μεταμφιεσμένος σε Χιονάτη θα μεταβεί ο διάσημος κακοποιός Π. Βλαστός στην ανακρίτρια για να απολογηθεί . Αυτό αποφασίστηκε μετά από πολύωρη σύσκεψη στο υπουργικό συμβούλιο με πρωτοβουλία του ευφυέστατου και αρμόδιου υπουργού Ν. Ένδεια. Η μεταγωγή θα γίνει με άκρα μυστικότητα χρησιμοποιώντας γόνδολα μέσω Κηφισού. Σε αυτήν την απόφαση κατέληξαν στη σύσκεψη καθώς υπάρχουν φόβοι αντεκδίκησης αντίπαλων ομάδων κακοποιών. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και στο γεγονός ότι η ανακρίτρια κυρία Μουλάροβιτς πολύ βαριέται να μετακινείται στις φυλακές με τόση ζέστη. Κρυφή ελπίδα των αξιωματούχων παραμένει το γεγονός να φωτίσει ο Θεός τους κατηγορούμενους και να αποδράσουν εκμεταλευόμενοι την τελευταία ευκαιρία που τους παρέχει η καλή κυβέρνηση.
Εν τω μεταξύ οι αποκαλύψεις εμπλοκής κυβερνητικών στελεχών στην δύσοσμη (sic) αυτή υπόθεση διαδέχονται η μία την άλλη. Μέχρι στιγμής μόνο τα δίδυμα τέκνα του πρωθυπουργού δεν έχουν ακόμα συνομιλήσει με τους κατηγορούμενους στο τηλέφωνο. (σ.τ.σ. δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά)
Στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης είναι ότι οι συγκατηγορούμενοι του κυρίου Βλαστού θα ντυθούν φυσικά νάνοι, ενώ ο κύριος Τρομπούκης επέλεξε να μεταμφιεστεί σε βασίλισσα της Νύχτας που το είχε και απωθημένο από μικρός.
Η μεταφορά του τελευταίου θα γίνει με ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα. Το ένα τ' άλογο θα είναι άσπρο όπως τα όνειρα που έκανε παιδί ενώ το άλλο τ' άλογο θα είναι μαύρο σαν την πικρή του την κατάμαυρη ζωή.
Ο διάσημος κουμπάρος μαχαιροβγάλτη κύριος Χ. Μαρκογιάννακης θα ηγείτο της πομπής συνοδευόμενος από δύο αρχιφύλακες που συνεργάζονται μαζί του στις αποφυλακίσεις φονιάδων. Με αυτήν την συμβολική κίνηση ο διαβόητος πολιτικός δίνει ένα μήνυμα σε αυτούς που επιχειρούν περίπου να τον εμφανίσουν φίλο, συνεργάτη, συμπαραστάτη του αρχικακοποιού Βλαστού. Είναι πασιφανές ότι ο υπουργός συνεργάζεται μόνο με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του όπως η σύζυγος του Μαίρη. Κατά δήλωση του άλλωστε θα αξιώσει σε αυτά τα ανθρωπάκια(?) να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη(!) επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά ότι η ξετσιπωσιά του απλά δεν έχει όρια

Μια είδηση από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ: Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί ο Luscious Malfoy γνωστός συνεργάτης του λόρδου Voldemort- αντίπαλος του Harry Potter- απείλησε με email τον κύριο Χριστοφοράκο βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση SIEMENS ότι αν πατήσει το ποδάρι του στην Ελλάδα θα τον φάει λάχανο. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο κύριος Malfoy παραθερίζει incognito στην Μύκονο συνοδευόμενος από την σύντροφο του Cruella De Vill.

ΣτΣ: Η φωτογραφία είναι του φίλου tsalapeteinou και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την δημιουργία της.