4.6.09

Το πρόσωπο της Μέδουσας

Το κληρονομικό χάρισμα έχει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο διάσημος ανά την υφήλιο avant garde κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος. Εχθές το πρωί ο δημοφιλής ζεν πρεμιέ έχοντας υπνωτίσει το κοινό του στον ομαδικό βιασμό των δημοσιογράφων στο darkroom Τύπου, σε μια αποστροφή του λόγου του χαρακτήρισε προφυλακισμένο τον κατηγορούμενο για το σκάνδαλο SIEMENS Γ.Σκαρπέλη ο οποίος μέχρι εκείνη την ώρα απολογούνταν στον ανακριτή χωρίς να έχει κριθεί ως τέτοιος.
Το πετρωμένο κοινό αυτομάτως ξύπνησε από τον λήθαργο και άρχισε ενοχλητικές ερωτήσεις ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη. Η κατάσταση έφτασε στα άκρα όταν δαγκώνοντας την γλώσσα του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαιτίας της ηλιθιότητας που ξεστόμισε παραλίγο θα δηλητηριαζόταν. Κάτωχρος ήπιε λίγο μολυβόνερο και συνήλθε.«Μασάω φύλλα δάφνης τον ελεύθερο χρόνο μου και πέφτω σε νιρβάνα βλέποντας τα μελλούμενα. Αι σιχτίρ από δω, ζώα» δήλωσε προσπαθώντας να δικαιολογηθεί αλλά το κακό είχε γίνει.
Τις εντυπώσεις έσπευσε να διασκεδάσει ο υπουργός εσωτερικών Π. Παυλόπουλος δηλώνοντας ότι το κυβερνών κόμμα είναι ματιαγμένο και έχει δώσει προσωπικά ο ίδιος εντολή σε ειδικευμένες ξεματιάστρες να πράξουν τα δέοντα γιατί πολύ φοβάται ότι θα σκάσουν σα γαϊδουριά από το κάρφωμα. Διέταξε επίσης την πραγματοποίηση ευχέλαιου αλλά και ξορκισμού από ειδικευμένο συνεργείο ανεξάρτητων μοναχών που δεν έχουν εμπλακεί στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

Εν τω μεταξύ στο κάδρο (sic) εμφανίζεται και πάλι ο γνωστός πρωταγωνιστής του παρασκηνίου της πολιτικής ζωής του τόπου Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο υπεραιωνόβιος πολιτικός σε ομιλία του αφού καταράστηκε τους υπαλλήλους του διπλωματικού σώματος είπε ότι την κυβέρνηση του το 1993 την «έριξε» η SIEMENS και όχι ο Σαμαράς που έλεγε συνέχεια. Τόνισε ότι ουδέποτε εισέπραξε 20 000 000 μάρκα καθώς εκείνη την περίοδο δεν ασχολείτο με ψιλικοκό.
Η αναπάντεχη αυτή εξέλιξη λειτουργεί θετικά για την εταιρία SIEMENS τονίζουν κύκλοι της αγοράς. «Αν επιβεβαιωθούν τα όσα λέει ο κύριος Μητσοτάκης η εταιρεία SIEMENS θα πρέπει αυτομάτως να ανακηρυχθεί ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ του ΕΘΝΟΥΣ» δήλωσε στέλεχος της ομάδας Καραμανλή που για λόγους ασφαλείας επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος.

Ο κύριος Μητσοτάκης ολοκληρώνοντας την ομιλία του προειδοποίησε τους υπαλλήλους του διπλωματικού σώματος ότι αν συνεχίσουν να ξεμπροστιάζουν την θυγατέρα του το τέλος τους θα είναι φρικτό και απάνθρωπο.