3.6.09

Η εκδίκηση της τσούλας

Πολύ ωραία σχεδόν ανέμελα περνάει ο πρώην διαχειριστής των μαύρων ταμείων της SIEMENS Hellas, κύριος Χρ. Καραβέλας στο εξωτερικό. Σε δήλωση του στα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανέφερε ότι η Γερμανία αυτή την περίοδο είναι ένα εξαιρετικός τουριστικός προορισμός ιδιαίτερα για εκείνους που κατηγορούνται για εγκλήματα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σημείωσε ότι οι τιμές των ξενοδοχείων είναι σε καλά επίπεδα ενώ το φαγητό και το service είναι άψογα. Σε αυτό συμφώνησε o φίλος του και πρώην συνάδελφος Μιχάλης Χριστοφοράκος τονίζοντας ότι το αστικό τοπίο του Μονάχου και ιδιαίτερα τα νεοκλασικά κτήρια που στεγάζονται οι δικαστικές υπηρεσίες της πόλης είναι απαράμιλλης αισθητικής και τα προτείνει ανεπιφύλακτα δια επίσκεψη.

Πίσω στη χώρα μας διανύουμε την τελευταία εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές και η καλή κυβέρνηση προχωρεί σε στοχευμένες κινήσεις για να ξυπνήσει από τη χειμερία νάρκη τις αρκούδες του κόμματος. Για το λόγο αυτό προχώρησε στη σύλληψη όλων των εν ζωή μελών της οικογένειας Καραβέλα. Μάλιστα για να προλάβει κάθε δυσάρεστη εξέλιξη διαφυγής και άλλων εις την αλλοδαπήν ζήτησε και πέτυχε την εκταφή όσων Καραβελέων έχουν πεθάνει από το 1900 και μετά. Επιπροσθέτως συνελήφθησαν τρεις Φιλιππινέζες, ένας Ινδός κηπουρός, ένας Βρετανός μπάτλερ και τρεις Ιταλοί σοφέρ που ανήκουν στην υπηρεσία της οικογένειας.
Ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας αποτελούμενο από ταξιτζήδες, προέβη στη σύλληψη του φούρναρη, του μανάβη, του χασάπη αλλά και του μπακάλη που ψώνιζε ο κύριος Καραβέλας καθότι φέρεται να γνωρίζουν πολλά για τη σκοτεινή υπόθεση που ταλανίζει τη χώρα.
Επίσης δεύτερο ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας αποτελούμενο αυτή τη φορά από μπόγιες, πραγματοποίησε τις συλλήψεις δύο λαμπραντόρ καθώς και ενός ντόπερμαν ιδιοκτησίας Καραβέλα αφού υπήρχαν ανώνυμες καταγγελίες ότι ο κύριος Χρήστος κουβέντιαζε με τα ζωντανά του όταν τα έβγαζε βόλτα για να κάνουν την ανάγκη τους. Μάλιστα το ντόπερμαν δάγκωσε στο κώλο υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας. «Δεν υπάρχει κίνδυνος δηλητηρίασης του σκύλου. Εμβολιάζουμε τους αστυνομικούς» δήλωσε αμέσως ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ -Βασίλης Τσιάτουρας με το όνομα- για να προλάβει αντιδράσεις φιλοζωικών οργανώσεων.
Άπαντες οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο ανακαινισμένο αρχηγείο της ΕΑΤ – ΕΣΑ όπου τους κέρασαν παγωμένο τσάι και σπιτική λεμονάδα.

Η κυβέρνηση δια στόματος του avant-garde κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου ευχαρίστησε δημοσίως το σωματείο των ταξιτζήδων και τους μπόγιες για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια τους στην σύλληψη των πολιτών και των κατοικίδιων τους . «Περιμένουμε τώρα τα αποτελέσματα των νέων δημοσκοπήσεων» δήλωσε στους δημοσιογράφους». Και πρόσθεσε: «Αν τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά θα αρχίσουμε να εκτελούμε έναν έναν τους συλληφθέντες μέχρι να μειωθεί η διαφορά μας από το ΠΑΣΟΚ»

ΣτΣ: Ο τίτλος του κειμένου αναφέρεται στην Ελληνική Δικαιοσύνη όπως την κατάντησε η δεξιά διακυβέρνηση αρνούμενη να ξεχάσει το ζοφερό παρελθόν της. Δεν χαρακτηρίζω πουτάνα την ελληνική δικαιοσύνη. Δεν της αξίζει. Οι πουτάνες έχουν μπέσα.