8.6.09

Η μεγάλη χύτρα

Χωρίς πένθος στο μπράτσο εμφανίσθηκε στο Ζάππειο μέγαρο λίγο μετά τις 12 το βράδυ ο πρώην καταλληλότερος Κώστα Καραμανλής για να αναγνώσει τον επικήδειο ενόψει των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών. Ελαφρά συνοφρυωμένος συνοδευμένος από τους κυρίους επί των τιμών, ανακοίνωσε ότι από αύριο και για τρεις ημέρες καφές και παξιμάδι για τους ψηφοφόρους του θα κερνάει το κόμμα στις κατά τόπους γαλάζιες οργανώσεις ενώ δεν θα μοιραστούν κόλλυβα καθότι κάνει ζέστη και το στάρι ξινίζει εύκολα.
Απείλησε τους Έλληνες πολίτες ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να κυβερνά αυτόν το τόπο και τους προειδοποίησε να ετοιμάσουν λιπαντικό για την επερχόμενη φοροεπιδρομή. «110 000 προσλήψεις κάναμε μόνο τον Μάιο και σεις επήγατε για μπανάκι εεε? Τώρα θα δείτε τι θα πάθετε, αχάριστοι» τόνισε σε ένα αρκετά βαρύ είναι η αλήθεια κλίμα.
Πρησμένος από το κλάμα εμφανίστηκε και o κύριος Βαγγέλας Μεϊμαράκης σημειώνοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι αρκετά καλό και τον πήραν τα ζουμιά γιατί όπως έιπε στην Ριγήλλης τον έβαλαν να καθαρίσει κρεμμύδια για το σημερινό στιφάδο του πρωθυπουργού. Επιχείρησε να κάνει δηλώσεις σχετικά με την ευθύνη της υπουργού εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά η τελευταία του έδειξε τούς κυνόδοντες της και συνετίστηκε.
Αξιοσημείωτο είναι ότι εχθές παρατηρήθηκε κατ’ επανάληψη το φαινόμενο της νεκροφάνειας πολιτικά νεκρών στελεχών του κυβερνόντος κόμματος. Την αρχή έκανε ο κύριος Σάββας Τσιτουρίδης με την εμφάνιση του στα studio του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Με το που τον είδε η κύρια Δαμανάκη έκανε τον σταυρό της φτύνοντας τον κόρφο της και είπε τρεις φορές δυνατά το πάτερ υμών. Ο κύριος Τσιτουρίδης δεν συνοδευόταν από τους κουμπάρους του. Επίσης σε άλλο κανάλι εμφανίστηκε ο κύριος Αδάμ Ρεγκούζας χωρίς τον ιδιοκτήτη τσοντοκάναλων με τον οποιο συνδέεται φιλικά. Ο κύριος Βασίλης Μαγγίνας εμφανίστηκε στο Alter προσέχοντας να παρκάρει τους ανασφάλιστους Ινδούς υπηρέτες του στο parking του σταθμού μακριά από τις κάμερες.
Οι κύριοι Γιακουμάτος και Γιαννόπουλος κάνανε ένα πέρασμα από όλα τα κανάλια ερμηνεύοντας επαναστατικά άσματα. Δεύτερες φωνές τους έκαναν οι στενοί τους φίλοι και πολιτευτές του ιστορικού και τιμημένου ΚΚΕ κ. Μαυρίκος και η διάσημη μέτζο σοπράνο Λίαννα Κανέλη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στην οικία της οικογένειας Μητσοτάκη ο επίτιμος ετοιμάζει σε μεγάλη χύτρα τον μαγικό ζωμό που πίνουν οι ξακουστοί Γαλάτες για την θυγατέρα του Ντόρα. Η κυρία Μπακογιάννη πίνοντας τον ζωμό θα γίνει ανίκητη και θα τα βάλει με τους τρελούς Δεξιούς που της την έχουν στημένη στη γωνία. Η μητέρα της κύρια Μαρίκα έχει ήδη ετοιμάσει και γυαλίσει την σούβλα που θα φιλοξενήσει τον υπουργό πολιτισμού Αντωνάκη Σαμαρά καθώς θεωρεί ότι πολύ έχει ξετσουτσουρώσει τώρα τελευταία.

ΣτΣ: Όσοι από τους συμπολίτες μας επέλεξαν εχθές αποχή απο την κάλπη παρακαλούνται να μελετήσουν το χθεσινό ποσοστό του ΛΑΟΣ και να συνειδητοποιήσουν, εάν αυτό είναι δυνατόν, τί έκαναν.
Σημειώνω οτι το συγκεκριμένο κόμμα ευαγγελίζεται την ποσόστωση στους μετανάστες που ζουν στη χώρα μας. Ο κύριος Καρατζαφέρης δεν το έχει σε τίποτα να αρχίσει να ευαγγελίζεται και την επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων της Γυάρου και της Μακρονήσου για τους αντιφρονούντες του κόμματος του. Μη αμφιβάλεται επ'ουδενί για αυτό.