12.6.09

Καραμανλής ή ΛΆΟΣ

Με πτήσεις charter επαναπροωθεί (sic) η καλή μας κυβέρνηση τους μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας. Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και εκατομμύρια μετανάστες από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη σκοτώνονται κυριολεκτικώς πληρώνοντας όσο όσο δουλεμπόρους να τους φέρουν στην ηλιόλουστη πατρίδα μας μόνο και μόνο για να έχουν την εμπειρία ενός αεροπορικού ταξιδιού επιστροφής σε θέση business class.
Πρόβλημα όμως παρουσιάζεται γιατί και τουρίστες ανεπτυγμένων χωρών από την Γαλλία την Αγγλία ακόμα και τη Ιταλία προτιμούν πλέον να εισέρχονται παρανόμως από τα σύνορα μας σαν λαθρομετανάστες για να κάνουν τις διακοπές τους στα νησιά μας. Μόλις τελειώσουν αυτές απευθύνονται στα κατά τόπους αστυνομικά τιμήματα δηλώνοντας ότι δεν έχουν άδεια παραμονής και απαιτούν με τον ίδιο τρόπο να επιστρέψουν με πτήση charter στην πατρίδα τους.

Το υπουργείο εσωτερικών επίσης έχοντας λάβει το μήνυμα των ευρωεκλογών ασκεί μεταναστευτική πολιτική. Μαζεύει από γειτονιές της Αθήνας που υπάρχει πρόβλημα τους μετανάστες με κλούβες και τους αμολάει σε άλλες γειτονιές που δεν υπάρχει ακόμα πρόβλημα. Όταν θα αρχίσουν να ξεσηκώνονται και οι καινούργιοι γείτονες η διαδικασία μεταφοράς θα επαναληφθεί. Όταν τέλος φιλοξενήσουν όλες οι γειτονιές της Αθήνας μετανάστες ο χρόνος θα έχει περάσει ευχάριστα για τον υπουργό Πάκη Παυλόπουλο πείθοντας τους λοβοτομημένους τηλεθεατές των βραδινών δελτίων ειδήσεων ότι έχει παράξει έργο.

Εντωμεταξύ σημαντικό είναι το δίλημμα που έχει τεθεί με πρωτότυπο τρόπο σε υπουργούς και πολιτευτές-λαμόγια της ΝΔ. Ο κύριος Καρατζαφέρης εθεάθη να κυκλοφορεί έξω από τα γραφεία της Ρηγίλλης με πλακάτ που αναγράφουν ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ή ΛΆΟΣ . Ο πρώην ιδιοκτήτης σχολής μανεκέν και επίσης ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΛΆΟΣ τους έκανε ανοικτή πρόταση να εργαστούν στο σταθμό του για να μην μείνουν άνεργοι. Τους προειδοποίησε ότι η οικογένεια Μητσοτάκη έχει αρχίσει τα βουντού σε όλους τους καραμανλικούς και μόνο εκείνος γνωρίζει πώς να λύσει τα μάγια.
Εκνευρισμένος ο ερωτεύσιμος γ.γ. της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης πυροβόλησε στο αέρα τρεις φορές με το δίκαννο του για να τον τρομάξει. Όταν αυτό δεν κατέστη δυνατόν αμόλησε τα ροτβάιλερ του κόμματος για να τον κατασπαράξουν. Τελευταίες πληροφορίες έφερναν τον κύριο Καρατζαφέρη να τρέχει ανάποδα την Κηφισίας για να γλιτώσει.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες ο πρώην καταλληλότερος πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής δεν έχει ενημερωθεί για το περιστατικό για να μην του κοπεί η όρεξη καθώς από την Κυριακή το βράδυ παρουσιάζει έντονα συμπτώματα κυβερνητικής ανορεξίας.