2.6.09

Η Ντόρα και η Μπόρα

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε νωρίς το απόγευμα ο υπουργός δικαιοσύνης Νίκος Ένδειας πίνοντας μονορούφι 4 μπουκαλάκια blanco που βρήκε εύκαιρα στο γραφείο του. Ο υπουργός επιχείρησε να φάει και τις γομολάστιχες αλλά την ύστατη στιγμή τον απέτρεψε η γραμματέας του καθώς τις έψαχνε να τις χρησιμοποιήσει για διορθώσεις. Η αντίστροφη μέτρηση για τον υπουργό ξεκίνησε εχθές το πρωί όταν με ανακοίνωση του επέρριψε στο υπουργείο Εξωτερικών την ευθύνη της πενθήμερης καθυστέρησης του άκρως απόρρητου εγγράφου της ελληνικής πρεσβείας της Ουρουγουάης στις δικαστικές αρχές της χώρας με αποτέλεσμα την διαφυγή στο εξωτερικό ιδιαίτερα σημαντικού κατηγορούμενου της υπόθεσης SIEMENS.
Η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη όταν ενημερώθηκε σήμερα για αυτό άφρισε και δήλωσε σε όλους του τόνους «Α ρε καράφλα, τα νεφρά σου στη σχάρα θα φάω με τηγανιτές πατάτες» Στο απονενοημένο διάβημα προέβη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο υπουργός αμέσως μετά την σχετική δήλωση της υπουργού.
«Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις και ειδικά όταν εμπλέκονται ονόματα της αγίας οικογένειας η αυτοκτονία είναι μονόδρομος» δήλωσε κυβερνητική πηγή που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.
Βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος δυσκολεύονται να πιστέψουν το θάρρος του άτυχου υπουργού. Ο γνωστός ντεμέκ αντάρτης Γιάννης Μανώλης αναρωτήθηκε στους δημοσιογράφους: «Μα καλά έχουμε τόσο ηλίθιους στο κόμμα?» Οι τελευταίοι ανταποκρινόμενοι στην σοβαρότητα της στιγμής δεν απάντησαν αν και πολύ θα το ήθελαν.
Από τη μεριά του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος καινούριο συκώτι από τα γέλια έχουν κάνει όσοι πληροφορήθηκαν το γεγονός. Μάλιστα ο «καταλληλότερος» για να κυβερνήσει αυτή τη χώρα Κώστας Καραμανλής από το γέλιο παρουσίασε λόξυγκα με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η σημερινή συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του National Geographic όπου θα μιλούσε για τις Ευρωεκλογές θέτοντας το δίλλημα "σαλάτα του σέφ ή διπλό πιτόγυρο μ'απ' όλα?"

Ο υπουργός δικαιοσύνης αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ένα από τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ καθώς του χορηγήθηκε διαλυτικό blanco για να ξεβάψει η γλωσσά του από την ασπρίλα. Ο θεράπων διευθυντής του καταστήματος του σύνεστησε να χρησιμοποιεί στο εξής roller blanco που είναι πιο ακίνδυνο.

Μια έκτακτη είδηση από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ: Ξεκινάει αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές κλιμακωτά περίοδος προσφορών με την μορφή εκπτώσεων υπό την αιγίδα της καλής κυβέρνησης. Συγκεκριμένα με 50% έκπτωση θα επιδοτούνται οι αλλαγές συσκευών μεταχειρισμένων σεξουαλικών βοηθημάτων με αγορά αντίστοιχων αλλά νεότερης τεχνολογίας ενεργειακής κλάσης ΑΑΑ (τρία άλφα). Από τις 9 Ιούνη και για ένα μήνα σε πρώτη φάση θα προσφέρονται δονητές νέας τεχνολογίας σε όλα τα μεγέθη και για όλα τα γούστα. Από τις 10 Ιούλη και έπειτα θα ανταλλάσσονται βρώσιμα εσώρουχα (στρινγκ- σπασουάρ) βιολογικής καλλιέργειας.
Την συγκεκριμένη απόφαση της κυβέρνησης χαιρέτησε η Κομισιόν καθώς με στοχευμένες ενέργειες αναθερμαίνεται η αγοραστική κίνηση των sex shop της χώρας σαν αντιστάθμισμα στην κρίση.