14.5.09

Ωιμέ Χαντισέ!

Σπυράκι φύτρωσε ξαφνικά και με θράσος στο προσωπάκι της ευειδούς τραγουδίστριας της Τουρκίας Χαντισέ σκορπώντας τον τρόμο στη γείτονα χώρα και προκαλώντας ταυτόχρονα θερμό διπλωματικό επεισόδιο με την Ελλάδα. Συγκεκριμένα η τουρκική πλευρά με έντονο διάβημα της στο ελληνικό υπουργείο εξωτερικών κατηγορεί τη χώρα μας ότι ο παλαίμαχος δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Star Νίκος Τσιλιπουνιδάκης φταρνίστηκε επίτηδες εχθές την ώρα που συνεντευξιαζόταν η καλλίπυγος τουρκάλα τραγουδίστρια με αποτέλεσμα οι χλέπες του να πέσουν στην μάπα της γεγονός που προκάλεσε εκτεταμένη μόλυνση στο μάγουλο της και έβγαλε μια καντήλα. Ο διάσημος δημοσιογράφος έσπευσε να διαψεύσει τη τουρκική πλευρά και με το ήθος που τον χαρακτηρίζει δήλωσε ότι «η πιτσιρίκα έβγαλε καυλόσπυρο γιατί έχει αγαμίες». Ο νεόκοπος υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το πρωί παρουσίασε αποδείξεις διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς Τσιλιπουνιδάκη σημειώνοντας ότι η πολυτάλαντη Χαντισέ κάνει σεξ τρεις φορές την ημέρα μετά από κάθε γεύμα ενώ φροντίζει να αυνανίζεται συνήθως κατά τη διάρκεια του δεκατιανού της για να μην βγάλει αυτού του είδους τα σπυριά.
Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις όταν σε νεότερο δημοσίευμα του τουρκικού τύπου διέρρευσε η πληροφορία ότι ο κύριος Τσιλιπουνιδάκης είναι εντεταλμένος πράκτωρ της ΕΥΠ με ειδίκευση στις δολιοφθορές. Επισήμως το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση που θα έριχνε λάδι στη φωτιά και αρνείται επιμόνως να σχολιάσει τόσο τα δημοσιεύματα όσο και τις δήλωσες Νταβούτογλου.
Ασφαλείς πληροφορίες όμως φέρουν την υπουργό εξωτερικών Ντόρα Μπακογιαννη - σκληροπυρηνική οπαδό του Σάκη Ρουβά - να καταράστηκε την ωραία Χαντισέ να πάθει ψωρίαση στο τελικό του Σαββάτου αλλά επειδή δεν διάβασε καλά το ξόρκι που τις έδωσε ο πατέρας της, το αποτέλεσμα της κατάρας ήταν ένα σπυρί που μέχρι αργά χτες το βράδυ έφτανε σε μέγεθος τη βραχονησίδα Ίμια.
Ο εκπρόσωπος τύπου της ελληνικής κυβέρνησης Ευάγγελος Αντώναρος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η κυβέρνηση είναι θορυβημένη από τον δημοσκοπικό κατήφορο και είναι αναγκασμένη να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει τουλάχιστον την πρωτιά στον διαγωνισμό της Eurovision και να σταματήσει η κατρακύλα στις δημοσκοπήσεις με ότι και να σημαίνει αυτό για τα σπυριά της Χαντισέ. Ο κύριος Αντώναρος σε σκληρή γλώσσα κατηγόρησε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ για φυγομαχία - ως γνωστό βρίσκεται σε ταξίδι στην Κίνα-καθώς επέλεξε να είναι μακριά τις δύσκολες τούτες ώρες που ολόκληρο το έθνος ετοιμάζεται να δώσει μια σκληρή μάχη στην Ευρώπη.
Ο έλληνας τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς προσφέρθηκε ο ίδιος να πάει να σπάσει το σπυρί της χαριτωμένης Χαντισέ και να της βάλει λίγο οινόπνευμα για να φύγει αλλά η σύζυγος του, ωραία Κάτια, του διαμήνυσε ότι είτε η Χαντισέ θα τραγουδήσει χωρίς σπυρί στο τελικό του Σαββάτου ή εκείνος χωρίς μάτια. Ο κύριος Ρουβάς χωρίς δεύτερη σκέψη ξέχασε τη Χαντισέ και το σπυρί της.

Μια έκτακτη είδηση από το πολιτικό ρεπορτάζ: Η ελληνική κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της δηλώνει επισήμως σε όλους τους έλληνες ψηφοφόρους ότι στον τελικό του Σαββάτου ο Σάκης Ρουβάς θα φοράει λευκά εφαρμοστά ρούχα αλλά κανένα εσώρουχο. "This is our last chance!" σημείωσε με νόημα.