15.5.09

Anti - crisis boy

Σε τροχιά σύγκρουσης βρίσκονται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαιτίας της «ατυχούς» αποκάλυψης της αιτίας για την οποία έκλεισε η Βουλή. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα ο επίτιμος πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής γνωστός και ως «καταλληλότερος» προνόησε να πράξει τα δέοντα και το έκλισε το μαγαζί καθώς γνώριζε ότι το νομικό συμβούλιο του Κράτους σε μυστικό (!) έγγραφο κάνει λόγο και για ευθύνες προσώπων της κυβέρνησης στην υπόθεση SIEMENS. «Πάντου έχουν πέσει οι ακρίδες Γκιουλέκα μου» φαίνεται να δήλωσε στον έμπιστο σύμβουλο του. Ο τελευταίος προσπάθησε να του φτιάξει το κέφι κάνοντας κωλοτούμπες αλλά ο κύριος Καραμανλής ήτο νηστικός και δεν έδωσε βάση.
Το ΠΑΣΟΚ κερνάει ρακί όποιον περνάει από την Ιπποκράτους για να γιορτάσει το απρόσμενο αυτό δώρο που αποκάλυψαν δημοσιογράφοι. Από την Ιπποκράτους πέρασε όμως και ο κύριος Τσουκάτος με ένα αρκοντεόν αλλά οι σεκιουριτάδες είχαν εντολή να τον προγκήξουν.
Συγκλονιστική ήταν η ατμόσφαιρα στο press room όταν ο ζεν πρεμιε Ευάγγελος Αντώναρος αφιονίστηκε κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι κάνει ότι μπορεί για να πλήξει το κύρος της κυβέρνησης αποκαλύπτοντας ότι για αυτό τον λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου θα ψηφίσει στον διαγωνισμό της Eurovision τη Svetlana Loboda από την όμορφη Ουκρανία.
Το συγκεκριμένο έγγραφο που άναψε φωτιές χαρακτηρίστηκε μυστικό διότι θίγονται σε αυτό κρίσιμα ζητήματα του κράτους που η δημοσιοποίηση τους θα πλήξει εκ θεμελίων τη δημοκρατία στη χώρα μας. Ασφαλής πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι στο έγγραφο αναλύονται τα ακόλουθα:
- Πότε έκανε τελευταία φορά αποτρίχωση η Ντόρα Μακογιάννη?
- Ποιο είναι το σκορ του «καταλληλότερου» την τελευταία φορά που έπαιξε Pro Evolution Soccer στην παιχνιδομηχανή του;
- Πόσα κιλά είναι ακριβώς;
- Βάφει τα μαλλιά του ο Λευτέρης Ζαγορίτης;
- Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος κάνει πιστολάκι;
- Η Νατάσα Καραμανλή έχει δεχθεί εγκεφαλικό μόσχευμα από τον Albert Einstein;
- Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μονομάχησε με τον Ισίδωρο Κούβελο για τα μουστάκια της Ντόρας;
- Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι στην πραγματικότητα Αλβανός υπήκοος;
- Οι Χρυσαυαγίτες παίρνουν προφυλάξεις όταν συνουσιάζονται με αστυνομικούς;
- Η Αλέκα Παπαρήγα είναι στα αλήθεια η ηλικιωμένη Joan Collins;
- Η Άννα Δρούζα βάζει χλωρίνη στο καφέ της για να της φεύγουν οι ξινίλες;
- Από πιο αυτί δεν ακούει επαρκώς ο Γιώργος Σουφλιάς;
- Τι μάρκα γιαούρτι χρησιμοποιούν πολίτες εναντίον κυβερνητικών;
- Είναι πλήρες η λάιτ;
- Ιδιωτικής ετικέτας ή επώνυμο;
- Είναι μέτοχος στην ΘΡΥΛΕΩΝ ΑΕ ο Νικήτας Κακλαμάνης;
- Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φοράει κορσέ από κοτετσόσυρμα στο πλατό για να πλαντάζει μονίμως στο κλάμα ξεφτιλίζοντας χαροκαμένους συμπολίτες μας;
- Πότε επιτέλους έκανε sex για τελευταία φορά ο Κωστής Χατζηδάκης;

Στο έγγραφο επίσης αποκαλύπτεται με στοιχεία ότι ο Γεράσιμος Γιακουμάτος γνωστός και ως Τζέρρυ είναι στην πραγματικότητα αερικό και όταν υπήρξε ζωντανός πολυκύτταρος οργανισμός όργωνε τους αρχαίους ωκεανούς πριν ακόμα οι αμοιβάδες αποφασίσουν να ενωθούν και δημιουργήσουν τα πρωτόζωα. Επίσης αποκαλύπτεται ότι η Τατιάνα Στεφανίδου έχει υποστεί λοβοτομή από 6 μηνών και ο Κίμωνας Κουλούρης χρησιμοποιεί ανθρακί ρίμελ του Max Factor όταν τον καλούν σε πάνελ.

Πληροφορίες που φέρουν τα μέλη του νομικού συμβουλίου του κράτους να έχουν επικηρυχθεί από την ελληνική κυβέρνηση χαρακτηρίζονται ως ανακριβείς. Συμβόλαιο για την εξόντωση τους έχει αναλάβει αποκλειστικά ο κύριος Γιάννης Πρετεντέρης γνωστός και ως anti-crisis boy.