2.4.09

Ομάδα Δέλτα

Cappuccino απήλαυσαν προχθές το μεσημεράκι στο γνωστό στέκι Jimmy’s στη Βαλαωρίτου στελέχη της νεοσύστατης ομάδας Δέλτα της περίφανης ελληνικής αστυνομίας. Ο διάσημος κουμπάρος μαχαιροβγάλτη κύριος Χ. Μαρκογιαννάκης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η συγκεκριμένη ομάδα ευρίσκεται σε περίοδο εκπαιδεύσεως και το αραλίκι εν ώρα εργασίας είναι πατροπαράδοτο έθιμο των σωμάτων ασφαλείας της χώρας και όχι μόνον. Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών συνεχίζοντας υπεραμύνθηκε της νομοθετικής ρύθμισης για την ποινικοποίηση της κουκούλας δηλώνοντας ότι σε αυτήν θα ενσωματωθεί η ποινικοποίηση της χρήσης ψεύτικων βλεφαρίδων, ψεύτικων ονύχων, αλλά και του ρίμελ καθώς και του κονσίλερ. Η αποστροφή του αυτή προκάλεσε τη μήνιν των γυναικών της ΝΔ. Η επικεφαλή των οποίων Κατερίνα Παπακώστα εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του υπουργού λέγοντας ότι αν οι γυναίκες του κόμματος εμφανιστούν δημοσίως χωρίς τον απαραίτητο αυτό εξοπλισμό θα σπείρουν τον τρόμο και την αηδία στη κοινωνία αφού θα αποκαλυφθεί το πραγματικό τους πρόσωπο με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίκτυπος στα ποσοστά νίκης του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές. Ο ευφυής υπουργός καθησύχασε την κυρία Παπακώστα λέγοντας ότι από την στιγμή που κυκλοφορεί ελεύθερος και αμακιγιάριστος ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος κύριος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η θυγατέρα του Ντόρα η ελληνική κοινωνία έχει εξοικειωθεί για τα καλά με τον τρόμο και την αηδία.
Η κυρία Μπακογιάννη αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας δια του εκπροσώπου της καταράστηκε τον κύριο Μαρκογιαννάκη να διοριστεί καθαρίστρια του υπουργείου του με εργοδότη την εταιρία ΟΙΚΟΜΕΤ όταν την διακυβέρνηση της χώρας αναλάβει το ΠΑΣΟΚ.

Μια έκτακτη είδηση από το πολεμικό ρεπορτάζ: Ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κύριος Αναστάσιος Μάνθος κατά την διάρκεια συνεδρίασης εδέχθη-μέσα σε ένα ευχάριστο είναι η αλήθεια κλίμα-ένα αυγό κατακέφαλα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την συνεδρίαση καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι οι φοιτητές ήταν έτοιμοι να του πετάξουν αμέσως μετά τη κότα που το έκανε αλλά και τον κόκορα που τη βάτεψε για να το κάνει.

ΣτΣ: Η φωτογραφία ανήκει στον dr.flantza. Στο εξαιρετικό blog του οποίου μπορείτε να ενημερωθείτε για την μεγάλη πρωτοβουλία του να γνωρίσουμε όλοι τους Μεγάλους Κόπανους και να ψηφίσουμε με την σειρά μας τον μεγαλύτερο κόπανο όλων των εποχών.