18.3.09

Bond 23

Στελέχη της Scotland Yard ανάμεσα τους και o γνωστος ηθοποιός Daniel Craig έρχεται εντός της βδομάδας στη χώρα μας για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond ανακοίνωσε εχθές στους δημοσιογράφους ο διάσημος κουμπάρος μαχαιροβγάλτη κύριος Χ. Μαρκογιαννάκης. Μάλιστα τόνισε ότι προς τούτο υπήρξε προσωπική παρέμβαση του επίτιμου πρωθυπουργού. Ο κύριος Καραμανλής με αυτή την κίνηση ματ αποφάσισε να χτυπήσει το πρόβλημα της δημοκρατίαςτρομοκρατίας στη ρίζα του. Ταυτόχρονα θα διαφημιστεί η χώρα μας σε όλο τον κόσμο ενισχύοντας και τον τουρισμό. Η πολυαναμενόμενη ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2010 με το υπότιτλο: The property of a Lady. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής:
Μια τροφαντή τσελιγκοπούλα από την Επανομή Θεσσαλονίκης πέφτει θύμα απαγωγής κουκουλοφόρου αντάρτη του κυβερνόντος κόμματος. H φαινομενικά αυτή απλή υπόθεση αρχίζει να απασχολεί την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα πρωινάδικα της χώρας. Ο James Bond αναλαμβάνει την υπόθεση και ακολουθεί τα χνάρια του απαγωγέα για να ανακαλύψει ότι πίσω από αυτόν κρύβεται η διεθνή τρομοκρατική οργάνωση Secta Vatopediou. Ηγέτης της είναι ένας διαβόητος ρασοφόρος επιχειρηματίας που στόχο έχει να αγοράσει όλες τις λίμνες του πλανήτη και να τις ανταλλάξει με όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες της Δύσης για να γίνει ζάμπλουτος. Σύμβουλος του και δεξί του χέρι ο δαιμόνιος Teo Rousopoulos με τα ανοξείδωτα δόντια που τον κάνουν ανίκητο. Η τροφαντή τσελιγκοπούλα, που στο μεταξύ έχει αδυνατίσει, ερωτεύεται τον ακαταμάχητο James αλλά δεν του κάθεται γιατί οι δικοί της έχουν λυσσάξει να την παντρέψουν με ένα γνωστό πολιτικό μοσχάρι ώστε να καταφέρει σπουδάζοντας παιδαγωγός να αποφοιτήσει πυρηνικός φυσικός και νανοβιολόγος. Η υπόθεση περιπλέκεται περισσότερο όταν κουκουλοφόροι μαχητές της τρομοκρατικής ομάδας Γνωστοί –Άγνωστοι προκαλούν καταστροφές σε σικ προάστιο της Αθήνας βυθίζοντας τη χωρά σε αναρχία. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια η κυβέρνηση ποινικοποιεί την κουκούλα και οι κουκουλοφόροι γίνονται μουτσουνοφόροι για να γλιτώσουν την ψειρού. Ο James θα καταφέρει να βγάλει άκρη από αυτό το μπουρδέλο? Περισσότερα στην μεγάλη οθόνη.

Η ταινία έχει καταιγιστική δράση σε φυσικούς χώρους καθώς ληστείες, φόνοι ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, απαγωγές πλουσίων, υποκλοπές κυβερνητικών, χρεοκοπίες ασφαλιστικών ταμείων, ρεμούλες υπουργών συμβαίνουν στη χώρα σε καθημερινή βάση. «Για το λόγο αυτό επιλέξαμε Ελλάδα για την ταινία του James Bond» δήλωσε στους δημοσιογράφους η παραγωγός Barbara Broccoli.
Ο κύριος Μαρκογιαννάκης δήλωσε επίσης ότι η ταινία θα είναι ένα μάθημα υψηλής κατάρτισης για τους κουραμπιέδες της αστυνομίας που παράτησαν, σαν τον ίδιο, τα πρόβατα στα χωριά τους και ήρθαν στο κέντρο να «βολευτούν» με αποτέλεσμα τα γνωστά σε όλους μας χάλια για την ασφάλεια της χώρας. Η ταινία θα είναι μια σπάνια ευκαιρία να μάθουν και τα παιδία της αντιτρομοκρατικής νέες φιγούρες μάχης και κυνηγητού κακών.
«Την επόμενη φορά που θα σας έρθει να κλάσετε σε δημόσιο χώρο, ξανασκεφτείτε το. Η αντιτρομοκρατική δεν αστειεύεται» δήλωσε σε όλους τους τόνους ο αρχηγός της αστυνομίας Βασίλης Τσιατούρας με το όνομα.