5.3.09

Έκτακτη είδηση: Συνελήφθη διάσημη τραγουδίστρια

Στη σύλληψη της γνωστής αοιδού Στέλλα Μπεζεντάκου προέβει εχθές κλιμάκιο της αστυνομίας που πραγματοποιούσε έλεγχο ρουτίνας στην οδό Κηφισίας. Μετά από 20 λεπτά καταδίωξη η γνωστή τραγουδίστρια-οδηγούσε με 10 km την ώρα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας-κατάλαβε ότι το λευκό όχημα με τις σειρήνες και τα γαλάζια alarm που την ακολουθούσε δεν ήταν φανατικοί θαυμαστές της αλλά αστυνομικοί. Φανερά αναστατωμένη από τα φάσκελα που είχε μαζέψει από τους οδηγούς που την προσπερνούσαν αποφάσισε να σταματήσει το όχημα μάρκας Hummer ιδιοκτησίας της. Ο αστυνομικός που τη προσέγγισε ζήτησε την ταυτότητα της αλλά εκείνη αρνήθηκε περήφανα. Υποψίες κυρίευσαν τον όργανο της τάξης ο οποίος διέκρινε ομοιότητες στα χαρακτηριστικά της ευειδούς αοιδού με αυτά του γνωστού δραπέτη Αλκετ Ριζάι. Η κυρία Μπεζεντακου αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι εκείνη δεν θα άφηνε ποτέ να φανεί η μαύρη ρίζα στη πλούσια κόμη της. Ο άριστα εκπαιδευμένος αξιωματικός φυσικά δεν την πίστεψε και της ζήτησε ευγενικά πλην επιμόνως να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Η κυρία Μπεζεντάκου φανερά εκνευρισμένη που την είπαν ελέφαντα έβαλε τα κλάματα και επιτέθηκε με τσαντιές στον υβριστή της. Πάνω στον εκνευρισμό της έφυγαν και οι ψεύτικες βλεφαρίδες καθώς και τα αυτοκόλλητα φρύδια με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αντιληφθούν ότι απέναντι τους μάλλον είχαν μαινόμενο τον Βασίλη Παλαιοκώστα. « Η ομοιότητα ήταν εκπληκτική» δήλωσε αργότερα σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλης Τσιατούρας μετά την σύλληψη της γνωστής τραγουδίστριας.
Αργά εχθές το βράδυ όμως αποκαλύφθηκε η αλήθεια καθώς κατά την διάρκεια της ανακρίσεως ερμηνεύοντας το άσμα «Χωνάκι παγωτό» ο ανακριτής βεβαίωσε την αθωότητα της συλληφθείσας καθώς «τόσο παράφωνα δεν τραγουδάει ούτε ο Βύρων Πολύδωρας όταν παίρνει το λουτρό του» όπως δήλωσε πηγή από τη ΓΑΔΑ που δεν επιθυμεί να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του για ευνόητους λόγους.
Μετά της τυπικές διαδικασίες η μεγάλη αοιδός αφέθηκε ελεύθερη και απεδέχθη ανοικτή πρόταση από τον γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη να μιλήσει για την περιπέτεια της στην εκπομπή του στο μεγάλο κανάλι.

Μια έκτακτη είδηση για τη κίνηση στους δρόμους: όσοι κυκλοφορείτε με κατεύθυνση το κέντρο Αθηνών μην τρομοκρατηθείτε αν δείτε μια άμαξα με έξι άσπρα άλογα να ίπταται πάνω από την Ιερά Οδό. Στο όχημα αυτό έχει επιβιβαστεί μια άλλη διάσημη τραγουδίστρια η κυρία Εφη Θώδη καθότι είναι καλεσμένη σε δείπνο με τον Χριστό. Μαζί της συνταξιδεύει η δημοσιογράφος (?) Άννα Δρούζα για να καλύψει κατ΄ αποκλειστικότητα τηλεοπτικώς το μεγάλο γεγονός.

ΣτΣ: Τη εξαιρετική φωτογραφία την βρήκα εδώ.