11.2.09

Ο αρχιερέας και η τραβεστί

Νταβαντζή και με τη βούλα του κράτους θα αποκτήσει το ίδρυμα που δημιούργησε ο αρχιερέας της διαπλοκής και η πιστή του κόρη γνωστή και ως Τραβεστί Οικονομία. Ο επίτιμος πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Καραμανλής έχει φάει τα συκώτια του να εξασφαλισθεί η μόνιμη επιχορήγηση από το κράτος του ίδρυματος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Λογική εξήγηση για αυτή τη πρεμούρα δεν υπάρχει. Η επιμονή του επιτίμου πρωθυπουργού είχε φέρει στα όρια της τρέλας τον Γιώργο Αλογοσκούφη με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα της αποχώρησης του από την κυβέρνηση. Ο νύν υπουργός οικονομίας Γ. Παπαθανασίου καλά κρατεί ακόμα αφού παίρνει διπλές δόσεις από τα ηρεμιστικά του όταν συναντάται στην διυπουργική μαζί του για αυτό το λεπτό θέμα. Ο κύριος Καραμανλής έχει πέσει σε βαθιά κατάθλιψη και απειλεί ότι αν δεν επιχορηγήσουν τον ίδρυμα του φίλου Κώστα θα σταματήσει να τρώει χόρτα.
Από το περιβάλλον του πρωθυπουργού Γιώργου Σουφλιά, άνθρωπος που συνομιλεί μαζί του, φέρεται να είπε ότι από τώρα ο επίτιμος πρωθυπουργός φροντίζει για τα στερνά του αναλογιζόμενος τι έσερνε τόσα χρόνια σαν αντιπολίτευση στον πρώην πρωθυπουργό. Επίσης πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον που ωστόσο δεν έχει καταστεί δυνατόν να επιβεβαιωθούν, υποστηρίζουν πως στις επερχόμενες εκλογές ο επίτιμος πρωθυπουργός θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ. Δαγκωτό.

Η Τραβεστί Οικονομία απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δηλώνοντας τη συμπαράσταση της στην νυν Σκατά Οικονομία. Η τελευταία δεν απήντησε διότι βρίσκεται στις Βρυξέλλες για ψώνια.