6.2.09

Η σέκτα των γελοίων

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε στο πρωθυπουργό Γιώργο Σουφλιά η Κομισιόν. Στην επιστολή αναφέρεται ότι η Ε.Ε θα είχε χρεοκοπήσει αν δεν είχε την αρωγή του Ελληνικού κράτους. Τονίζεται ότι τα ποσά από τις καμπάνες που έχει «φάει» η Ελλάδα από την Ε.Ε. και έχουν πληρωθεί φτάνουν για να αγοράσει η Κομισιόν το Ντουμπάϊ μαζί με τα τεχνητά νησιά του και όταν κατατεθούν και τα φετινά πρόστιμα θα μπορέσει να αγοράσει και την πολιτεία της Καλιφόρνια μετρητοίς.
Εμφανώς συγκινημένος ο επίτιμος πρωθυπουργός της χώρας Κ. Καραμανλής σε χθεσινή συνέντευξη τύπου ευχαρίστησε δημόσια την Ευρωπαϊκή επιτροπή για τα πρόστιμα που ρίχνει και υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας θα φροντίσει για ακόμα περισσότερες αφορμές τιμωρίας στο μέλλον τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Εντωμεταξύ σε νοσοκομείο των Βρυξελλών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης καθώς πάτησε τη γλώσσα του όταν έγλειφε με ιδιαίτερο ζήλο την αρμόδια επίτροπο Μάριον Φίσερ Μποέλ προσπαθώντας να τη πείσει ότι αν δεν εγκρίνει τα 500 εκατ. € που έταξε στους αγρότες θα αναγκαστεί να μεταναστεύσει σε άλλη χώρα. Η αρμόδια επίτροπος ξεσπώντας σε υστερικά γέλια από την φάση υποσχέθηκε ότι κάτι θα μπορέσει να γίνει γιατί τόσο γλείψιμο δεν τις έχουν κάνει ούτε τελειωμένοι ψηφοφόροι όταν ξεκινούσε την πολιτική της καριέρα.

Μια έκτακτη είδηση από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ: Ο υφυπουργός δημοσίας τάξης Χ. Μαρκογιαννάκης έχει την πλήρη στήριξη του επίτιμου πρωθυπουργού.