4.2.09

Το σώβρακο του αγρότη (μέρος Β)

Ολοκληρώθηκε εχθές το απόγευμα το διήμερο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά υπό την αιγίδα του υφυπουργού Χρήστου Μαρκογιαννάκη. Ο ευφυέστατος Κριτικός πολιτικός μια μέρα πριν την επίσκεψη των αγροτών από τη Κρήτη δήλωνε περιχαρής και με πάθος σε πολιτική συγκέντρωση ότι όταν ανέβουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους εκείνος δεν θα δώσει εντολή να τους ξεφουσκώσουν τα λάστιχα όπως έκαναν στο παρελθόν και άλλοι κακοί. Ωστόσο απέφυγε να τους ενημερώσει ότι θα φροντίσει προσωπικώς να τους υποδεχθούν διμοιρίες ΜΑΤ για να τους σαπακιάσουν στο ξύλο ψεκάζοντας τους χημικά, έτσι για το καλό. Σχετικό video έκανε το γύρω του στα κανάλια με αποτέλεσμα να αμφισβητηθεί ευθέως από διάφορους κακοήθεις η εντιμότητα του εξαιρετικού αυτού πολιτικού ανδρός.
Το γραφείο τύπου της κυβερνήσεως που μετά τον ανασχηματισμό εδρεύει στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού MEGA chanel έσπευσε να διορθώσει την κατάσταση. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κυρία Όλγα Τρέμη ο κ. υφυπουργός ελαφρά ερυθρός γιατί το μακιγιάζ έγινε πολύ γρήγορα ερωτήθει για το πιο είναι το αγαπημένο του φαγητό, τι σύνταξη παίρνουν οι πάμπτωχοι γονείς του, πότε έκανε πρώτη φορά sex και κυρίως απάντησε στο καίριο ερώτημα τι θα γίνει άμα μεγαλώσει. Ο κ. Καψής από το διπλανό παράθυρο σοκαρισμένος από τις ειλικρινείς και δύσκολες ερωτήσεις με τα βίας κρατούσε τα δάκρυα του ενώ η κ. Τρέμη ίσα που κρατιόταν να μην ανάψει ένα από το Cohiba της. Ο κ. Πρετεντέρης δεν έκανε καμία πρόσθετη ερώτηση γιατί είχε ήδη βάλλει τα κλάματα από την εξομολόγηση του κριτικού πολιτικού προσέχοντας μην του ξεκολλήσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες.

Εχθές επίσης έγινε γνωστό ότι ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηδάκης έφυγε με πτήση της Lufthansa για Βρυξέλλες στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας. Νωρίτερα δεν μπορούσε να δεχθεί τους αγρότες που ήταν στο Πειραιά από το μαύρο χάραμα της ίδια μέρας. Το γραφείο τύπου του υπουργείου ενημέρωσε ότι ο υπουργός τα μεσημέρια της Δευτέρας παρακολουθεί Τατιάνα Στεφανίδου και δεν επιθυμεί να τον διακόπτουν για κανένα λόγο.

Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί φέρουν τον υπέρ-υπουργό εσωτερικών Πάκη Παυλόπουλο να κερνάει κριτική τσικουδιά τους ανθρώπους του γραφείου του για να γιορτάσει τα χάλια του υφυπουργού του.