20.2.09

Τι Βαγδάτη, τι Καμπούλ, τι Αθήνα.

Στη χλεύη (sic) των πολιτών παρέδωσε ο avant-garde κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξαιτίας των δηλώσεων του για την έξαρση της τρομοκρατίας στη Αθήνα. Ο κ. Χρυσοχοΐδης για να μην τον προσβάλλει πήγε στους πολίτες αλλά εκείνοι του ζήτησαν να τους στείλει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που του χρωστάνε και κάτι γιαούρτια μαζί με τις χλέπες τους. Επιπλέον μετέφερε το αίτημα των πολιτών αλλά ο κ. Αντώναρος ενθυμούμενος την τελευταία του επίσκεψη στα Εξάρχεια έκανε τη πάπια.
Το όλο θέμα ξεκίνησε νωρίς εχθές το πρωί όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ισχυρίστηκε ότι τέτοια χάλια η ασφάλεια της χώρας δεν είχε ούτε την εποχή που ο Κολοκοτρώνης πολεμούσε στα Δερβενάκια τους Τούρκους γεγονός που εξερέθισε τον κ. Αντώναρο. Στο press room κατά τον δίωρο μεσημβρινό βιασμό των δημοσιογράφων ο avant-garde κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι ο Κολοκοτρώνης δεν είχε εκπονήσει σχέδιο σταθερότητας εξόδου από τη κρίση που θα χρειαζόταν τρεις φορές αναθεώρηση όπως έπραξε η κυβέρνηση της ΝΔ καθώς στα Δερβενάκια είχε να αντιμετωπίσει μόνο τους Τούρκους και όχι γιαλαντζί αντάρτες αρματοφόρους όπως η κυβέρνηση. Την σκυτάλη πήρε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος αναρωτήθηκε «Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις Ευάγγελε». Η κατάσταση έφθασε στα άκρα και αφιονισμένος ο avant-garde κυβερνητικός εκπρόσωπος απείλησε το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι θα προτείνει αύριο (σήμερα δηλαδή) στον Επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να κάνει μια επίσκεψη στα νέα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ιπποκράτους για τα καλορίζικα.
Στη πρωτοφανή αυτή τρομοκρατική απειλή το ΠΑΣΟΚ έκανε τουμπέκι ψιλοκομμένο και έβαλε διπλοβάρδιες σεκιουριτάδων στην είσοδο του νέου κτιρίου δια πάν ενδεχόμενο.
Πληροφορίες ότι τοποθετήθηκαν και γλάστρες με φρέσκα σκόρδα χαρακτηρίζονται ως ανακριβείς. Ξερές αρμαθιές έχουν κρεμάσει μόνο.