25.2.09

Anorexia kivernosa

Ακτινογραφία, αξονική και κατά περίπτωση μαγνητική τομογραφία θα προσκομίζονται πλέον στους περιπτεράδες από όσους επιθυμούν να αγοράσουν κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας σε κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με εισήγηση που κατέθεσε ο διάσημος ανά την επικράτεια κουμπάρος μαχαιροβγάλτη κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης κρίνεται σκόπιμο να ζητείται ακόμα και εξέταση ούρων ή κοπράνων. Για την τελευταία ειδικά επειδή δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί τα κατάλληλα μηχανήματα μελετώνται εναλλακτικές λύσεις. Ωστόσο ο κ Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι με αυτή τη μέθοδο αγοράς καρτών όλα θα έρχονται στο φώς όπως προκύπτει και από τη φωτογραφία που μοίρασε στους δημοσιογράφους και κατά αποκλειστικότητα δημοσιεύω. Συνεπώς όσοι έχουν κάτι να κρύψουν θα ανακαλύπτονται.
Ο τσεβδός λάτρης των μπουζουκλερί της χώρας Ευριπίδης Στυλιανίδης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η καλή κυβέρνηση κατάφερε να επινοήσει άλλον έναν τρόπο να ελέγξει ακόμα καλύτερα τη πλέμπα και αυτό το οφείλει στον αξιοσέβαστο κ. Βασίλη Παλαιοκώστα. Επίσης το νεούδι υπουργός δικαιοσύνης Νίκος Ένδειας δήλωσε με νόημα ότι την ημέρα της απόδρασης των διαβόητων κακοποιών ο Κρόνος ήταν στον οίκο του Ήλιου άρα κάθε προσπάθεια από την μεριά της κυβέρνησης για την αποτροπή της απόδρασης θα έπεφτε στο κενό. «Όταν μιλούν τα άστρα η μοίρα έχει οριστεί» σημείωσε με νόημα η σύμβουλος επικοινωνίας του επίτιμου πρωθυπουργού Άση Μπίλιου.
Ο γκουρού της ειλικρίνειας γνωστός και ως Νέμεσις των δημοσιογράφων Ευάγγελος Αντώναρος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για βουλιμία εξουσίας. Από την μεριά του ΠΑΣΟΚ ο οδοντίατρος (;) Γιώργος Παπακωνσταντίνου του απήντησε ότι δεν δέχεται υποδείξεις από κάποιον που είναι βουλιμικός στα γιαούρτια σε βαθμό που αρέσκεται να τα απολαμβάνει ακόμα και κατακέφαλα.

ΣτΣ: Είναι άξιο λόγου ότι κάθε φορά που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αξιοπιστίας η αστυνομία σπεύδει να κάνει μια συγκλονιστική ανακοίνωση. Σειρά αυτές τις μέρες έχει η σύλληψη ενός αλλοδαπού πολίτη φερόμενος ως ένας από τους δύο δράστες που πραγματοποίησαν την δολοφονική απόπειρα εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα. Από δημοσιεύματα στις εφημερίδες η σύλληψη του συγκεκριμένου είναι τουλάχιστον περίεργη. Για να δούμε...