18.2.09

Για την AGB ρε γαμώτο!

Τρομοκρατική επίθεση δέχθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός Alter λίγο πριν ξεκινήσει το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην πραγματοποιηθεί η μετάδοση του και γλιτώσουν να καούν και άλλοι εγκέφαλοι ανυποψίαστων τηλεθεατών. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ομάδα τρομοκρατών αποτελούμενη από 4 άτομα πλησίασαν την πίσω πλευρά του σταθμού και εκσφενδόνισαν κουτάκια μπύρας Orangebroom που είναι και φθηνή καθώς και βροχή από ληγμένα γλειφιτζούρια σε μια συμβολική κίνηση που υπογραμμίζει την αντικειμενικότητα του έγκριτου δελτίου. Τη στιγμή εκείνη η κυρία Φαίη Σκορδά έφευγε από το studio με αποτέλεσμα να φάει τα γλειφιτζούρια κατακέφαλα και να κολλήσουν στα μαλλιά της. Σε κατάσταση αφάνας διακομίσθει στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και κλήθηκε γνωστός κομμωτής για να φροντίσει τα τραύματα που υπέστη η κουάφ της. Φωτογραφία ενός εκ των δραστών υπάρχει στη διάθεση της αστυνομίας και κατά αποκλειστικότητα δημοσιεύω.
Περιχαρής ο ιδιοκτήτης του σταθμού Γιώργος Κουρής έτριβε τα χέρια του σκεπτόμενος τα σημερινά νούμερα τηλεθέασης που εκ των πραγμάτων εκτόξευσαν το δελτίο στην κορυφή. Αποφασίσθηκε σήμερα το βράδυ οι παρουσιαστές να εμφανισθούν με γάζες στο κεφάλι, τσιρότα και μαυρισμένα μάτια για να διαφημίσουν στο πανελλήνιο την δημοσιογραφική τους μαχητικότητα.
Συφιλιασμένοι οι παρουσιαστές των άλλων έγκριτων δελτίων της ελληνικής τηλεόρασης έκαναν την καρδιά τους πέτρα και με ξινισμένη μούρη δήλωσαν συμπαράσταση στους συναδέλφους τους στο Alter δίνοντας ευχή και κατάρα να μην ορθοποδήσουν στις τηλεθεάσεις.

Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί φέρουν την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στα πλαίσια της έναρξης του Τριωδίου να προχώρησε στη σύλληψη της γνωστής παρουσιάστριας Πετρούλας θεωρώντας ότι είναι η αιτία πού όπλισε το χέρι των τρομοκρατών.
Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις «Επαναστατικός Αγώνας» και «Σέχτα Ηλιθίων» δέχονται βροχή προσφορών για πραγματοποίηση τρομοκρατικής επίθεσης και σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια για να βελτιωθούν τα νούμερα τηλεθέασης.

Μια έκτακτη είδηση από το πολιτικό ρεπορτάζ: Η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν δείχνει τα βυζιά της όταν τραγουδάει. Η Καίτη Γκρέυ έκανε το λάθος να υποστηρίξει το αντίθετο και η γνωστή τραγουδίστρια της έκανε μήνυση για να αποκατασταθεί η αλήθεια. Από το περιβάλλον της Μπριζολέ δήλωσαν ότι τα βυζιά της τα δείχνει λίγο πριν ανέβει στη πίστα και πάντα προς τη μεριά της ορχήστρας. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι η μεγάλη λαϊκή αιδοιός σέβεται το κοινό της. Περισσότερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού.