22.1.09

Έκτακτη είδηση: Θύμα ατυχήματος ο πρωθυπουργός της FYROM

Ο πρωθυπουργός της FYROM, Nikola Gruevski νοσηλεύεται σε καταστολή στο νοσοκομείο της FYROM «Γοργόνα η Αδερφή του Μεγαλέξανδρου» καθώς σήμερα το πρωί αιφνιδίως πλένοντας τα δόντια του κατάπιε την οδοντόβουρτσα μαζί με το σωληνάριο της οδοντόκρεμας. Διεκομίσθει αμέσως στο νοσοκομείο αλλά κατά τη είσοδο του ένα πιάνο που έπεφτε από τον ουρανό έσκασε στο κεφάλι του. Γιατροί και ειδικευμένες μάγισσες του έκαναν πολύωρα κλύσματα και ξόρκια με επιτυχία. Στο προσκέφαλο του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η όμορφη σύζυγος του Borkica. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Καραμανλής έστειλε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση μαζί με μια αρμαθιά σκόρδα.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε εχτές όταν ο κύριος Gruevski πιστός στο σκοπιανό δόγμα «Μαγκιά κλανιά και κώλος φινιστρίνι» σε ομιλία του στη Ευρωπαϊκή Ένωση επιτέθηκε κατά της Ελλάδας υποστηρίζοντας ότι φέρει ακέραια την ευθύνη για το προπατορικό αμάρτημα. Στην ομιλία του τεκμηρίωσε την ελληνική καταγωγή της ακόλαστης Εύας έναντι της μακεδονικής του αθώου Αδάμ. Ο κύριος Gruevski τόνισε επίσης ότι αν δεν καυλάντιζε συνεχώς η Εύα δεν θα χρησιμοποιούσε το μήλο -ένας Θεός ξέρει που- με αποτέλεσμα η FYROM να ονομαζόταν από τότε Ματσεντόνια. Η ΕΕ θορυβημένη υποσχέθηκε να εντάξει σύντομα τη χώρα στους κόλπους της για να τη γλιτώσει από το κακό το δρόμο. Επιπροσθέτως ζήτησε από την ελληνική πλευρά να απαντήσει σε αυτές τις τραγικές αιτιάσεις.
Η αρμόδια υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη μένοντας πιστή και εκείνη στο ελληνικό δόγμα «Ο κουφός και ο κλανιάρης πάνε δίπλα στα νταούλια» απάντησε ότι ανάλογες ηλιθιότητες μόνο ο Κώστας Καραμανλής θα έλεγε στους Έλληνες ψηφοφόρους για να τον επανεκλέξουν πρωθυπουργό και προειδοποίησε να μην την ξαναενοχλήσουν για τέτοιου είδους ζητήματα γιατί θα το πει στο μπαμπά της.
Ο κύριος Gruevski έφτασε την κατάσταση στα άκρα δηλώνοντας σε δημοσιογράφους ότι δεν συνομιλεί με αποτυχημένες transexual. Γνωστή για την εκδικητική της μανία η κυρία Μπακογιάννη τηλεφώνησε στον μπαμπά της και τον ενημέρωσε. Γεγονός που προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του. Ο Επιτίμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης καταράστηκε τον άτυχο Σκοπιανό πρωθυπουργό δημοσίως.

Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί λένε ότι ο κύριος Gruevski στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός γιατί πίσω από το πιάνο που έπεσε στο κεφάλι του, ακολουθούσε πτωτική πορεία αμόνι βάρους 2 τόνων που δεν τον πρόλαβε. Ο ένας απο τους τραυματιοφορείς αγνοείτε.