16.1.09

Βαγγελάκης ο Γλυκούλης

Πανηγυρικό το κλίμα στην κυβέρνηση μετά την ανάληψη της ευθύνης για τις τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις από την μη κυβερνητική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην συλληφθούν οι τρομοκράτες καθώς τέτοια βοήθεια στις δημοσκοπήσεις δεν τους έχει προσφέρει ούτε ο πιο σκληροπυρηνικός ψηφοφόρος τους. Ο κ. Αντώναρος εξέφρασε τη δυσφορία του για τη βελτίωση της υγείας του νεαρού αστυνομικού που τραυματίστηκε από τις σφαίρες των τρομοκρατών καθώς όπως τόνισε η εξέλιξη αυτή στέρησε από την κυβέρνηση το πλεονέκτημα να συσπειρώσει την συντηριτικούρα της χώρας που τελευταία το χει ρίξει στο σορολόπ.
Απέλπιδες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση κάνει η πατερίτσα της κυβέρνησης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αλλά φαίνεται δεν καταφέρνει και πολλά καθώς φέτος στα Θεοφάνεια δεν ήρθε κανένας κορμοράνος να φτιάξει τη φωλιά του στο κεφάλι του.
Ο κ. Αντώναρος τόνισε ότι εξαιρετικά ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι οι θρησκόληπτες γριές της χώρας έχουν αρχίσει μανιωδώς να παρακολουθούν ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ κάτι που σημαίνει πολλά για το μέλλον της συντηρητικής παράταξης.