4.11.08

Μαριαστέλλα είσαι τρέλλα

Την ποδιά θα επαναφέρει στα ιταλικά σχολειά το νέο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε την περασμένη Τετάρτη από την υπουργό Φασισμού και Παιδείας Μαριαστέλλα Τζελμίνι. 
Στο νομοσχέδιο προβλέπετε επίσης η βαθμολόγηση της διαγωγής των μαθητών(κοσμία, κοσμιοτάτη κλπ) με ιδιαίτερη βαρύτητα στην γενική αξιολόγηση τους. Έτσι θα προσμετρούνται ιδιαίτερα και τα πολιτικά φρονήματα της οικογενείας του μαθητή μέχρι τρεις γενεές πριν.

Το μέτρο πιστεύετε ότι θα στηρίξει τη ραχοκοκαλιά της ιταλικής οικονομίας καθώς οι βιοτεχνίες-ραπτικής που την αποτελούν θα κάνουν χρυσές δουλειές. Έτσι λοιπόν τα γιακαδάκια σεμέν επανέρχονται στη μόδα παράλληλα με τις τρυπητές κάλτσες μέχρι το γόνατο και το πέδιλο για τις κορασίδες. Για τους άρρενες μαθητές το κούρεμα γουλί με τη «ψιλή» του γυμνασιάρχη θεωρείται must. Επιπροσθέτως ένας δάσκαλος θα διδάσκει και τις πέντε τάξεις του δημοτικού. Στο μεταξύ αν τύχει και πεθάνει, λόγου γήρατος για παράδειγμα, την θέση του θα αναπληρώσει ο ιερέα της ενορίας για τις τάξεις αρρένων, ενώ στις αντίστοιχες τάξεις θυλέων η καλόγρια της ενορίας.

Το νομοσχέδιο δίνει απεριόριστη εξουσία στον δάσκαλο να σαπίζει στο ξύλο τα παιδάκια άμα είναι σκανταλιάρικα προσέχοντας βεβαίως να μην τα αφήσει ανάπηρα και ανοίξουν στόματα. Σε σχετική εγκύκλιο προβλέπεται για αυτό το λόγο εκτεταμένη αναφορά σε σωστές μεθόδους ξυλοδαρμού από αρχεία που βρέθηκαν σε σεντούκια του μακαρίτη Μουσολίνι που δώρισε στην υπουργό Φασισμού και Παιδείας η εγγονή του Αλεξάνδρα. Σε περίπτωση δε που από το πολύ το ξύλο «χαζέψει» το παιδί και τύχει να διαμαρτυρηθούν οι γονείς τους θα συλλαμβάνονται και θα υποχρεούνται σε επαναλαμβανόμενη και αναγκαστική παρακολούθηση απο video όλων των χειρουργικών επεμβάσεων αισθητικής του πρωθυπουργού Silvio Berlusconi από τη γέννηση του και μετά μέχρι να καεί ο εγκέφαλος τους.

Τέλος η υπουργός Φασισμού και Παιδείας Μαριαστέλλα Τζελμίνι αν και μόλις 35 χρόνων αποδεικνύει ότι η εμφάνιση «άπαρτης» γεροντοκόρης που την χαρακτηρίζει ξεπερνά την εικόνας της και δηλώνει απερίφραστα ότι η φασιστική αντίληψη δεν είναι θέμα ηλικίας αλλά στη περίπτωση της, έλλειψη σεβασμού στον άνθρωπο και παντελή άγνοια της Ιστορίας της χώρας της.