6.10.08

Put the kot down!

Κοτέτσια ανακαίνισε η  Ιερά Μονή Πεντέλης σύμφωνα με τα λεγόμενα εκπροσωπών της όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα στο χθεσινό της φύλλο. Το αποτέλεσμα αυτής της ανακαίνισης είναι πέντε πολυτελής μονοκατοικίες «δια την φιλοξενίαν» γυναικών ιεραποστόλων. Οι άντρες σταυροφόροι προς το παρόν θα φιλοξενούνται σε γνωστό ξενοδοχείο της πλατείας Ομονοίας γιατί πέριξ βρίσκονται και τα πανέμορφα τσοντάδικα που τους αρέσει να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους ψάχνοντας για νταβραντισμένους πιστούς. 
Γνωστά αστέρια μη κυβερνητικών οργανώσεων, πιστοί φίλοι διάσημου μακαρίτη, είναι στα δικαστήρια με τους παπάδες που τους κατήγγειλαν απαιτώντας υψηλές αποζημιώσεις. Τα ίδια γνωστά αστέρια έχουν παράγει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο συγκεντρώνοντας αντικείμενα για την ανθρωπιστική βοήθεια των πληγέντων συνανθρώπων μας από το τσουνάμι στην Ινδονησία. Σαν αποτέλεσμα αυτής της φιλανθρωπίας η χώρα μας πρώτη διεθνώς έστειλε κιλότες, string, σουτιέν, κομπινεζόν, ζαρτιέρες σε διάφορους χρωματισμούς, σεξουαλικά βοηθήματα από δεύτερο χέρι, αλλά και μουχλιασμένα τρόφιμα που τόσο τα είχαν ανάγκη οι συφοριασμένοι αλλόθρησκοι. 
Και ενώ η χώρα ακόμα να χωνέψει τις μπίζνες της κυβέρνησης με τους πνευματικούς της στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε μια ύστατη προσπάθεια να σταματήσει επιτέλους να προκαλεί γέλιο σε κάθε πικραμένο, σπεύδει να μας πείσει ότι όλα θα τα επιστρέψουν πίσω οι μοναχοί, εκτός βέβαια από το κεντρικό ακίνητο του Ολυμπιακού χωριού που πρόλαβαν και το «σκότωσαν» νωρίς. Αυτό το τελευταίο, σοφά σκεπτόμενος, ούτε που τόλμησε να το θίξει. Σχετική δήλωση έκανε ο τσάρος οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης. 
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι από εσάς δεν έχετε ακόμα τακτοποιήσει τα του κτηματολογίου να τσακιστείτε άμεσα να πράξετε τα δέοντα γιατί κινδυνεύετε να γίνεται νοικάρηδες μοναχών με ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις.