3.10.08

Μπεεεεε!

Τη γλίτωσε για λίγο ακόμα η κυβέρνηση καθώς ο πρώην αντάρτης και νυν μετανιωμένος βουλευτής Δράμας κ. Σταύρoς Δαϊλάκης ζήτησε συγγνώμη που τόλμησε να πιάσει στο στόμα του τη αγία τριάδα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν χωρούν αμφισβήτηση η επιστολή ήταν μουσκεμένη από τα δάκρυα του βουλευτή πράγμα που δυσκόλεψε τον πρωθυπουργό στην ανάγνωση και παραλίγο θα την πέταγε στα σκουπίδια. Ο κ Ρουσόπουλος όμως σοφά σκεπτόμενος πήρε το πιστολάκι μαλλιών που χρησιμοποιεί και τη στέγνωσε μη πιστεύοντας και ο ίδιος στην κωλοφαρδία τους. Ο πρωθυπουργός θα σκεφτεί τι θα πράξει σε εύλογο χρονικό διάστημα μη τυχόν και φανεί η πρεμούρα του. Έτσι πλέον γίνεται σαφές στη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ότι η εξουσία που ασκεί η αγία τριάδα είναι καθολική και αδίστακτη.
Οι κκ. Ρουσόπουλος, Ανδριανός, Αγγέλου θεωρούνται υψίστης σημασίας πρόσωπα και δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό να αμφισβητεί την παρθενία τους. Μέχρι και οι Νύφες του Παντελή Βούλγαρη είναι ένα μάτσο πουταναριό μπροστά σε αυτούς τους λαμπρούς, έντιμους και αθώους άντρες.
Ο πρώτος για παράδειγμα θεωρείται σημαντικός από τον ίδιο τον πρωθυπουργό αυτής της χώρας γιατί έγινε πλούσιος εκμεταλλευόμενος την θέση του σε κόμμα και κυβέρνηση. Είναι αδιάφορο επίσης αν βοηθά τον πνευματικό του πατέρα να εκποιεί δημόσια περιουσία εις βάρος όλων των Ελλήνων. Άλλωστε η καλή κυβέρνηση που εκπροσωπεί θα βρει τρόπους να ρεφάρει. Ασφαλείς πληροφορίες μιλούν για μοίρασμα 3000€ σε κάθε Έλληνα ή Ελληνίδα που ξέρει τα 2 πρώτα γράμματα της αλφαβήτου απέξω
Ο δεύτερος τη σειρά Καπαδόκης θεωρείται αξιέπαινος γιατί ενώ παραλαμβάνει dvd τσόντες κάνει τη καρδιά του πέτρα και δεν τις βλέπει γιατί είναι διακριτικός ίσως και ασεξουάλικος
Ό τρίτος της παρέας θεωρείτε αποτελεσματικός γιατί καταφέρνει όποιος τον παίρνει τηλέφωνο και θεωρείτε ενοχλητικός να πηδά από ψηλούς ορόφους πολυκατοικιών στην Καρνεάδου συνήθως.

Η λαμπρή πορεία της χώρας διεθνώς, η απαράμιλλη οικονομική πολιτική μας. Η πρωτοποριακή εξωτερική πολιτική, το εξαιρετικό κοινωνικό κράτος, η ανύπαρκτη γραφειοκρατία, η δεκαδική ανεργία 0,001%, η αξιοκρατία γενικώς υπογράφουν την άψογη διακυβέρνηση της χώρας από τέτοιους αδαμάντινους χαρακτήρες που κάποιοι σαν τον αχαρακτήριστο βουλευτή Δράμας τολμούν να λοιδορούν.

Πληροφορίες βέβαια που δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί φέρουν τον κύριο Δαϊλάκη να μη έχει πια νύχια.