9.9.08

Πίπες (μέρος Β)

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εφ όλης της ύλης συνέντευξης που παραχώρησε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός αθώωσε τον κ. Αρ. Παυλίδη λέγοντας ότι : « Ο Τέλης φάνηκε αρκετά έξυπνος, ώστε να προσφύγει  στη Δικαιοσύνη ». Εννοώντας ότι για άλλη μια φορά οι γαλάζιοι εισαγγελείς θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να θάψουν και αυτή τη βρωμιά. Οι γαλάζιοι εισαγγελείς όμως με τη σειρά τους απειλούν να συνασπιστούν σε ομοσπονδία και να διεκδικήσουν βαρέα ανθυγιεινά γιατί τόσα χρόνια στα πανεπιστήμια έχουν  καταντήσει  να μαζεύουν τις κουράδες των δεξιών υπουργών και πολιτευτών. «Αν ξέραμε  που θα καταντούσαμε μελετώντας, θα το χαμε ρίξει στις κοπάνες και θα συχνάζαμε και εμείς στα Εξάρχεια, «χτυπώντας» ωραίες γκόμενες σαν τους Κνίτες» δήλωσε γνωστός δικαστικός πού για ευνόητους λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του. 

Αναφορικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου ο πρωθυπουργός είπε : «Αν και θα προτιμούσα να είχε δηλητηριαστεί ο Χρήστος με υδροκυάνιο - που είναι και σίγουρο -  εκείνος προτίμησε να πηδήξει από τον τέταρτο. Καλά να πάθει. Εγώ μην πάθω τίποτα γιατί θα τον καρυδώσω με τα ίδια μου τα χέρια το μπουχέσα. Μου ήθελε και γκόμενες η φαλκονέρα…μη γαμ…».Σε αυτό το σημείο ο  μεγαλειότατος εκπρόσωπος Τύπου Θ. Ρουσόπουλος όρμησε  και έκλισε το μικρόφωνο γιατί ο πρωθυπουργός ξεχάστηκε και άρχισε να διαβάζει τις δικές του σημειώσεις. Στη συνέχεια του χτυπουσε  μαλακά τη φλέβα στον καρπό για να του ρίξει τη πίεση που οι συφοριασμένοι δημοσιογράφοι την έφτασαν στο 30. Όταν ο καταλληλότερος ηρέμησε  λίγο άνοιξαν τα μικρόφωνα και απαίτησε ο κ. Ρουσσόπουλος από τους δημοσιογράφους  να είναι πιο κόσμιοι μην τους πάρει ο διάολος και τους σηκώσει.

Συνεχίζοντας το μαρτύριο ο πρωθυπουργός σε ερώτηση αν σκέφτεται να κάνει ανασχηματισμό είπε πως πέρα από την Νατάσσα  Αθήνη  πρώην Τσούνη και 2-3 άλλους ζαβούς δεν έχει εφεδρείες και θα κρατήσει τα πράγματα ως έχουν καθότι αρκετοί υπουργοί δεν έχουν φτάσει ακόμα τα επίπεδα πλούτου που επιθυμούν. Αν τα πράγματα συνεχίσουν να είναι σκούρα είπε θα αναγκαστεί να κάνει εισαγωγή υπουργών από χώρες της Νότιας Αμερικής για να μάθει ο ελληνικός λαός τι εστί βερίκοκο που τολμά να πικραίνει  τα «δικά του τα παιδιά» 

Για τη μονή Βατοπεδιού ο πρωθυπουργός είπε προκαταβολικά ότι και για αυτό φταίει το ΠΑΣΟΚ και μόνο αυτό γιατί θα αποδείξει τις επόμενες μέρες  στη Βουλή ότι τον 14 ο αιώνα πρασινοφρουροί μοίραζαν αυτοκρατορικά χρυσόβουλα ιδιοκτησίας της λίμνη Βιστωνίδας με απώτερο στόχο να δημιουργήσουν προβλήματα στη τωρινή «σεμνή και ταπεινή» κυβέρνηση της Δεξιάς. 

Μετά το πέρας της συνεντεύξεως ο πρωθυπουργός αποχώρησε από την αίθουσα σιχτιρίζοντας το σύμπαν ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μοίραζε δεξιά και αριστερά αστραφτερά χαμόγελα κουνώντας τα αυτιά του και όχι τα υπέροχα φρύδια του όπως συνηθίζει.

ΣτΣ: Στα παραλειπόμενα της 73 ΔΕΘ είναι και η σύλληψη 2 ΚΥΠατζήδων που παρακολουθούσαν τον πρώην πρόεδρο των εργαζομένων στην ΕΥΑΘ (ύδρευση Θεσσαλονίκης). Ο κ. Δ. Βασιλειάδης στέλεχος της ΔΑΚΕ κατήγγειλε στην αστυνομία ότι παρακολουθούταν από 2 άγνωστα άτομα και όταν συνελήφθηκαν τα μπουμπουκάκια αποδείχτηκε ότι ήταν ΚΥΠατζηδες σε αποστολή.
Με τις υγείες μας!