1.9.08

Τα καλύτερα έρχονται...

Ένα υπέροχο καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του.
Ο Μιχάλης Λιάπης πανηγυρίζει γιατί ο συνάδελφος του Οικονομικών θα στεφθεί γρήγορα από την κοινή γνώμη ως ο πιο ηλίθιος υπουργός της σεμνής και ταπεινής κυβέρνησης και θα πάψουν να τον προγκίζουν συνέχεια οι φίλοι του.
Ο πρωθυπουργός της χώρας είναι κρυμμένος σε κάποιο μπαούλο για να μην τον βρει κάνεις και χαλάσει η άψογη εικόνα του. Βγαίνει μόνο για να φάει και να πάει τουαλέτα.
Ο Αριστοτέλης Παυλίδης κερνάει ρετσίνες που είναι και φθηνές τους υπάλληλους του αν και ελαφρά στεναχωρημένος που δεν ζήτησε περισσότερες χιλιάδες ευρώ από τον φίλο του εφοπλιστή αφού ούτος ή άλλως θα τη γλίτωνε.
Ο Γιώργος Βουλγαράκης σκέφτεται να αγοράσει την θαλαμηγό «Χριστίνα» του μακαρίτη του Ωνάση γιατί το δικό του σκαφάκι δεν είναι πρακτικό όταν πάει για παραγάδι και η σύζυγος γουστάρει και πισίνα εν πλω.
Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ σκέπτεται να σταματήσει τα έργα στο Μαλιακό, να απαλλοτριώσει όλη τη περιοχή και να κτίσει ένα νεκροταφείο για τους οδηγούς που θα φέρει το όνομα του. Περιμένει να δει πόσα θα βγουν από το κτηματολόγιο και αν είναι εντάξει η μπάνκα θα προχωρήσει σε αυτό τον σχεδιασμό.
Η θυγατέρα του επιτίμου Ντόρα Μπακογιάννη τρίβει τα χέρια της με τις κασκαρίκες των συναδέλφων της και περιμένει τη στιγμή που θα ζητήσει την προστασία της ο «καταλληλότερος». Στη περιοχή των Χανίων φέτος παρατηρήθηκε έντονη δραστηριότητα νυχτερίδων κατά τις πρώτες βραδινές ώρες και έχουν τρομάξει οι ντόπιοι. Πλην ενός που τις τάϊζε κιόλας.

Στο ΠΑΣΟΚ ξεκίνησαν να εκπαιδεύονται στο κουτσό τα στελέχη ώστε όταν θα έρθει η μεγάλη ώρα των εκλογών να προκαλέσουν τους αντιπάλους τους σε αγώνες για να τους κατατροπώσουν. Στην συνέχεια θα μάθουν λάστιχο και μακριά γαϊδούρα για να καλύψουν όλα τα πιθανά αγωνίσματα που θα ρίξει στο τραπέζι ο αντίπαλος. Ο μόνος που φέρεται να προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης και έσπευσε ο υποψήφιος για Oscar ηλιθιότητας υπουργός να τον μηνύσει για να τον βοηθήσει περισσότερο στο έργο του.

Στον ΣΥΡΙΖΑ μοιράζανε αυτοκόλλητα στις παραλίες τις χώρας με το slogan «ΠΑΣΟΚ? Ευχαριστώ δεν θα πάρω» και τώρα που τελείωσε και αυτό για να πειστεί η κοινή γνώμη απειλούν ότι θα κουρευτούν γουλί και θα ξεγυμνωθούν στο Σύνταγμα αν δεν τους ορκιστούμε ότι τους πιστεύουμε. Κυρίες των Βορείων Προαστίων οργανώθηκαν σε ενώσεις και φτάνουν την κατάσταση στα άκρα προκειμένου να δουν γυμνό με ξυρισμένο κεφάλι τον Τσίπρα υποστηρίζοντας πως ο χώρος της κεντροαριστεράς είναι μεγάλος και όλοι οι καλοί χωράνε.

Στο ΚΚΕ αφού βαρέθηκαν να υποστηρίζουν την κυβέρνηση σε όλα είπαν να βάλλουν σε μια τάξη τα οικονομικά τους και άρχισαν να κωδικοποιούν τη λίστα με τους χορηγούς τους για να μην καρφώνονται ότι τα παίρνουν και αυτοί από διάσημους επιχειρηματίες.

Στο ΛΑΟΣ, τώρα που το ΚΚΕ κάνει νερά στη κυβέρνηση, είπαν να φάνε τα απόνερα εκείνοι γιατί ως γνωστόν στην ίδια κολεγιά αλληθωρίζουν οι κυβερνόντες. Πιο Δεξιά δε γίνεται. Θα καρφωθούν.

Οι έλληνες εφοπλιστές σκέφτονται να αγοράσουν μετρητοίς τη Μεγάλη Βρετανία και τις αποικίες της και να μετακομίσουν εκεί μόνιμα αφού φέτος το καλοκαίρι μόνο από τα δρομολόγια των Κυκλάδων βγάλανε δισεκατομμύρια ευρώ με τις Φαλκονέρες τους μερικές από τις οποίες έχουν το θράσος να τις λένε και ταχύπλοα. Τόσα λεφτά δεν ξέρουν τι να τα κάνουν οι άνθρωποι και το νησί της Μεγάλης Βρετανίας είναι μια πολύ καλή επένδυση. Τους γηγενείς μπορούν να τους μετατρέψουν σε δούλους αφού τα λεφτά είπαμε θα φτάσουν και θα περισσέψουν.

Όσοι επιστρέψατε χτές από τις διακοπές σας μην ξενερώνετε. Φανταστείτε ότι τώρα αρχίζουν. Και όλοι μαζί ας το ρίξουμε λίγο στη τρελή γιατί θα καταντήσουμε σαν τους πολιτικούς μας: Μαυρισμένοι και Ηλίθιοι. Ο στόχος είναι να είμαστε μόνο μαυρισμένοι.

ΣτΣ: Μπάνια στη θάλασσα να συνεχίσετε να κάνετε μέχρι τον Οκτώβρη. Βοηθά στα νεύρα.