17.7.08

Mon ami Kostas, Mon ami Dora

Το διαζύγιο σκέφτεται πλέον σοβαρά η σύζυγος του Γάλλου προέδρου Carla Bruni μετά την γνωριμία που είχε με τον mon ami Kostas και τη mon ami Dora. Η γυναίκα στην αρχή δυσκολεύτηκε να καταλάβει ποιος ήταν o Kostas και ποια η Dora. Άκρη δεν μπόρεσε να βγάλει και ζήτησε να τους κολλήσουν στη πλάτη ταμπέλες με το όνομα τους για να μην τους μπερδεύει.

Αντιληφθείσα επίσης, ότι o mon ami Kostas παρόλο που ήταν σαν την Oprah στην απόχρωση του δέρματος δεν ήταν φύλαρχος φυλής κανιβάλων από τα βάθη της Παταγονίας, αλλά φύλαρχος Ευρωπαίων κανιβάλων βαλκανικής προελεύσεως, εντυπωσιάστηκε ταμάλα. Επιβεβαίωσε την ελληνική καταγωγή τους όταν στη ξενάγηση στους κήπους που έγινε στον mon ami Kostas, και στην mon ami Dora η τελευταία κρατούσε μια τσάντα του Σκλαβενίτη και μαχαιράκι για να μαζέψει χορταράκια. Η mon ami Dora λόγω της υγρασίας μπόρεσε να μαζέψει και σαλιγκαράκια, ισα –ισα για μια μαγεριά μπουρμπουριστούς που τόσο αρέσει στo σύζυγο της

Ο mon ami Kostas για να κερδίσει την εύνοια της Carla Bruni την έμαθε να ρεύεται σα μοσχάρι μόλις τελείωσαν τα πρώτα πιάτα με τις τρούφες κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου. Εξαιτίας των ρεψιμάτων μέσα στο αυτί του αποχώρησε από το δείπνο αηδιασμένος ο Σκοπιανός πρωθυπουργός με τις γνωστές διπλωματικές συνέπειες για την «μακεδονική μειονότητα» στη Ελλάδα .

Ο Γάλλος πρόεδρος δείπνησε στο κανονικό τραπέζι και όχι στο παιδικό όπως συνηθίζει. Το πρόβλημα του ύψους λύθηκε με τρία λουδοβίκεια μαξιλάρια στα «μαλακά» του.

H mon ami Dora παρακολουθώντας την πτήση των μαχητικών αεροσκαφών που έγινε προς τιμήν των καλεσμένων ανέφερε στο Γάλλο πρόεδρο ποσό θα άρεσε στο μπαμπά της να δει αυτό το υπέροχο θέαμα και παραλίγο θα προέκυπταν εκατόμβες νεκρών γιατί τα αεροπλάνα κόντεψαν να συγκρουστούν στο αέρα και να πέσουν στα κεφάλια τους. Ο γάλλος Πρόεδρος διακριτικά έφτυσε το κόρφο του και μετακινήθηκε μια καρέκλα παραδίπλα της δια παν ενδεχόμενο.

Πληροφορίες που φέρουν τη γνωστή γιατρό, δασκάλα, ποδίατρο, ηπατολόγο, ουρολόγο, κβαντικό μηχανικό, νανοβιόλογο, σύζυγο πρωθυπουργού, Νατάσσα Καραμανλή να έχει συλληφθεί κλέβοντας πετσέτες και σαπουνάκια από το προεδρικό μέγαρο είναι απολύτως ανακριβείς.

Κωλόχαρτα «πήρε» η κοπέλα.