11.7.08

The attack of the clones

Εξακολουθεί η αναταραχή στην εύθραυστη Δημοκρατία μας.
Μετά την αποτυχία της Αναστασίας Αθήνης πρώην Τσούνη στα προκριματικά για να στεφθεί jedi – της ζητήθηκε να κόψει το κότσο αλλά αρνήθηκε περήφανα- τη σειρά της παίρνει ο επόμενος αναλώσιμος jedi Κώστας Κουκοδήμος ο οποίος αν και δεν έχει ανάλογη προϋπηρεσία σε δημόσιες σφαλιάρες είναι η τελευταία λύση για τη χαροκαμένη κυβέρνηση που δεν ξέρει πια από πού να κρατηθεί.

Γαλάζιοι-κλώνοι, θεματοφύλακες της δικαιοσύνης έχουν πιάσει δουλειά για να κανονιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά καθότι ο αναλώσιμος jedi είναι υπόδικος.

Ο «καταλληλότερος» πάει για ένα weekend στο Παρίσι για κανένα μπανάκι στο Σηκουάνα μια και είναι λιγότερο μολυσμένος από τη θάλασσα στη Ραφήνα. Άφησε πίσω του τους ηλίθιους να βάλλουν σε μία σειρά τα πράματα γιατί ίδρωσε ο κώλος του με τόση δουλειά που τον βρήκε καλοκαιριάτικα.

Η Αναστασία Αθήνη πρώην Τσούνη θα βρίσκεται για καλοκαίρι στην άλλη μεριά του γαλαξία στο πλανήτη Nobοο να δοκιμάζει τις νέες κομμώσεις της πριγκίπισσας Padme Amidala σε περίπτωση που ο jedi Κου-κό αρχίσει πάλι να κάνει παρέες με τον Κλαδά και τον Τριανταφυλλόπουλο και το μάθει ο «καταλληλότερος»

Οι πράσινοι jedi μάλλον καπνίζουν πολύ χόρτο και το μυαλό τους έχει γίνει σκατά σαν του «καταλληλότερου» αλλά επειδή του τελευταίου ήταν έτσι από τότε που γεννήθηκε, είναι πάντα ένα βήμα μπροστά τους. Ευτυχώς που έχουν με το μέρος τους τον γαλάζιο jedi Τα-τού και κάνει τη δουλειά τους. Αλλά για πόσο ακόμα?

O ξάδερφος jedi Λια-Πής είναι πολύ χαρούμενος που κατάλαβε ότι ούτε ένα ταξιδάκι με αστρόπλοιο φίλου δεν μπορεί να κάνει χωρίς να περάσει απαρατήρητος. Αποφάσισε ωστόσο να κάνει άλλο ένα ταξιδάκι για ξεκούραση μετά από το κακό που τον βρήκε τις τελευταίες μέρες.
Πληροφορίες που τον φέρουν να απευθύνθηκε στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Miele για να κανονίσει τα του ταξιδιού δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Επαναλαμβάνω: May the force be with us