10.7.08

Αι Χρήστος ο καυλιάρης

Άμεμπτου ηθικής, άσπιλος και αμόλυντος, κορωνίδα της διαφάνειας το άκρον άωτον της εντιμότητας αλλά πάνω από όλα σεμνός και ταπεινός χαρακτηρίστηκε ο επόμενος υποψήφιος προς αγιοποίηση της ορθόδοξης εκκλησίας Χ. Ζαχόπουλος.

Οι εισαγγελείς Αδέκαστος Μπάρας και Βίρνα Δράκου στην πολύμηνη έρευνα τους κατά την διάρκεια της οποίας υπέφεραν από απανωτούς οργασμούς χωρίς να επιτρέπετε να αγγίξουν τον εαυτό τους αποφάνθηκαν ότι το σημείο G είναι δύσκολο να βρεθεί σε μια γυναίκα καθώς και ότι ο άντρας που ψηφίζει δεξιά την έχει «μικρή».

Επιπροσθέτως οι εισαγγελείς διέκριναν ότι κάποιοι γαλαζοπράσινοι κόκκοι, κάτι έκαναν με κάτι ειδικούς λογαριασμούς αλλά δε τρέχει και τίποτα. Ειδικά κιόλας που μεταξύ αυτών το κόκκων υπήρχε και ο «καταλληλότερος» στον «συμβολικό» ρόλο του υπουργού πολιτισμού.

Ο Χ. Ζαχόπουλος που για λόγος ασφαλείας νοσηλεύεται στο ισόγειο γνωστού θεραπευτικού κέντρου της Θεσσαλονίκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας που την έβγαλε λάδι. Δεν αμφέβαλλε ποτέ για τη φιλία του «καταλληλότερου». Επί πρωθυπουργίας του τίποτα δεν θα μπορούσε να πάει στραβά άλλωστε. Μόνο μέλημα του τώρα είναι να αποτινάξει από πάνω του τον χαρακτηρισμό «ο μπουχέσας» που είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής μεταξύ των νοσοκόμων που τον κουράρουν.

Και στο τέλος του παραμυθιού αφού αθώος είναι ο Χρήστος, αθώα είναι και η 35χρονη όπως αθώος είναι και ο emo-εργατολόγος όπως αθώος είναι ο Αδριανός όπως αθώος είναι ο Αγγέλου. Όλοι οι αθώοι μαζί. Στον ίδιο περιστερώνα.
Ένοχος θα είναι ο Θ Αναστασιάδης έτσι για να γουστάρει ο «καταλληλότερος».

Ένοχος όμως είσαι οπωσδήποτε εσύ που προσπαθείς να ζεις με αξιοπρέπεια παλεύοντας κάθε μέρα σε αυτή τη χώρα. Μαλάκα!

ΣτΣ: Η τελευταία αποστροφή αφορά κυρίως τον συντάκτη αυτού του κειμένου.