13.6.08

Απεταξάμην ?

Με μια απόφαση-βόμβα ο Γ. Παπανδρέου διέγραψε τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο άνθρωπος έχει δοκιμάσει τα πάντα για να πάρει κεφάλι από τον «καταλληλότερο» αλλά δεν του κάθεται. Με αυτή τη κίνηση το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει ότι έχει πλέον λύσει όλα τα σημαντικά του προβλήματα και μπορεί να ασχοληθεί και με πιο σοβαρά ζητήματα όπως το να γίνει κυβέρνηση για να σώσει το τόπο από τις γαλάζιες ακρίδες. Επίσης στα πλαίσια της απόφασης για την αποπομπή του Κ. Σημίτη το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε και αλλαγή του προμηθευτή γραφικής ύλης του κόμματος τώρα που πήραν φόρα και αλλάζουν όλους τους παλιούς. Στα ίδια πλαίσια προτάθηκε και η αλλαγή της κουάφ της Βάσω Παπανδρέου αλλά εγκαταλείφθηκε σύντομα η σκέψη καθώς μόλις της το σφύριξαν μπήκε ο διάολος μέσα της και άρχισε να ξερνάει πράσινους εμετούς. Επιτέλους κατάλαβαν οι άνθρωποι ότι δεν αρμενίζουν στραβά αλλά στραβός είναι ο γιαλός.

Στην κυβέρνηση άρχισαν τα πανηγύρια καθώς πέρασε στα ψηλά στη κοινή γνώμη η πτώση της δημοτικότητας του «καταλληλότερου» σύμφωνα με την MRB αλλά και η εμπλοκή της αγίας οικογένειας Μητσοτάκη με τις ευεργεσίες της SIEMENS και κανονίσανε το βράδυ για μάσες στου Μπαϊρακτάρη.

Πληροφορίες φέρνουν τον «καταλληλότερο» να κατουρήθηκε πάνω του από χαρά στο άκουσμα της αποπομπής Σημίτη. Ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν τον Κ. Μητσοτάκη να έστειλε πάστες από τη Δέσποινα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.