9.6.08

Γαμώ τη τύχη μου … Γαμώ!

Στα ύψη η δημοτικότητα του πρωθυπουργού χωρίς να υπάρχει επίσημη μέτρηση από εταιρία δημοσκόπησης. Αυτό συμπέραναν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος αφού είδαν τον πρωθυπουργό να κάνει δηλώσεις για τους πυροπαθείς χωρίς να φοράει αμπέχονο η έστω ζακέτακι όπως συνηθίζει σε δύσκολες στιγμές για τη χώρα. Ο πρωθυπουργός αντιμετώπισε τους δημοσιογράφους συνοφρυωμένος (sic). Οι δημοσιογράφοι νόμιζαν ότι ήταν έτσι λόγω του σεισμού στην Πάτρα. Οι δημοσιογράφοι δεν φημίζονται για την ευφυΐα τους. Στη πραγματικότητα ήταν έτσι επειδή ο κ. Λούλης του είπε να μην πάει γήπεδο τη Τρίτη στο πρώτο αγώνα της εθνικής Ελλάδος και ανοίξει στόματα γιατί τον βλέπει κατακαλόκαιρο να φοράει γούνες τσιντσιλά στη Βουλή αν αρχίσουν πάλι πυρκαγιές και χρειαστεί να συνεχίσει να είναι ο «καταλληλότερος»

Ο πρωθυπουργός αρχίζει να αναπολεί τις εποχές που ήταν άλλος ο «καταλληλότερος» και αυτός στην αντιπολίτευση και βοσκούσε ανενόχλητος σε καταπράσινα λιβάδια όπου φορώντας γάντια πετούσε χαρταετούς και του αγόραζαν σκύλους για κατοικίδια που μετά- πάντα κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες - κατέληγαν στο BBQ της Ραφήνας.

Ακολουθώντας τη γνωστή επιτυχημένη μανιέρα σε περιόδους συμφοράς και καταστροφών άρχισε πάλι να μοιράζει 3000 € έτσι για πλάκα σε όποιον περάσει και τα ζητήσει από καμία τράπεζα της Πάτρας. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι από τα 195 000 000 € δωρεάς που προέκυψαν για τους περσινούς πυροπαθείς μόνο 30 000 000 € έχουν εκταμιευθεί. Τα υπόλοιπα τοκίζονται κάπου για κάποιους. Έτσι γενικώς και αορίστως.
Οι Έλληνες άλλωστε λεφτά έχουμε. Πολλά. Να φαν και οι κότες. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα αν κάνετε μια βόλτα στα super market. Το γάλα πχ στο Monte Carlo πωλείται πιο φθηνά από ότι στη χώρα μας και αγελάδες οι Μονεγάσκοι δεν διαθέτουν. Ενώ εμείς μέχρι που τις ψηφίζουμε κιόλας.