17.6.08

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Τρελή χαρά και ευτυχία διέπει τη κυβέρνηση με τα όσα υπέροχα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ. Στη Ριγηλής και το Μαξίμου δεν έχουν σταματήσει τα κεράσματα μεταξύ τους. Ντέφι είναι όλοι από το πρωί. Επίσης πιατέλες με ντολμαδάκια πάνε και έρχονται από την Αραβαντινού στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ που τις έχει επιμεληθεί προσωπικά η κ. Μαρίκα Μητσοτάκη.

Η καλή κυβέρνηση σκέπτεται πλέον να στραφεί στα προβλήματα της καθημερινότητας που είναι λίγο αδύναμη και να δείξει ότι κάνει κάτι. Σε αυτό το πλαίσιο ο πρωθυπουργός θα κάνει κάποιες επιλεκτικές εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα για να δηλώσει την παρουσία του ερμηνεύοντας άσματα χαράς και γιορτής. Σε τρεις βασικούς άξονες αναλύεται η μεταστροφή της κυβέρνησης στα προβλήματα της καθημερινότητας:

1. Επαναφορά του θέματος της ακρίβειας όποτε το θυμάται ο πρωθυπουργός έτσι για να έχει κάτι να λέει. Απαγόρευση στο υπουργικό συμβούλιο και τις συζύγους τους να ψωνίζουν στα LUIS VUITTON τουλάχιστον μέχρι να μειωθεί λίγο διεθνώς η τιμή του πετρελαίου.
2. Επίδομα θέρμανσης σε όλους τους οικονομικά ασθενείς τώρα που ξεκινάει και ο mini καύσωνας. Το πετρέλαιο θέρμανσης που θα προμηθευτούν οι οικονομικά ασθενείς θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και σαν αντηλιακό για bronze χρώμα τώρα το κατακαλόκαιρο.
3. Περιοδεία στις σεισμόπληκτες περιοχές με συνοδεία την ορχήστρα της ΕΡΤ και την Στέλλα Μπεζεντάκου να ερμηνευει μελοποιημένα ποιήματα του Καβάφη. Ο πρωθυπουργός στη περιοδεία του κρατώντας συμβολικά ένα μυστρί και ένα πηλοφόρι θα ραντίζει τα πλήθη με σκυρόδεμα δηλώνοντας έτσι την ανοικοδόμηση που θα ξεκινήσει περίπου το 2030 όταν μάλλον θα κυβερνά ακόμα αυτό το ταλαίπωρο τόπο.

Σχέδια που υπήρχαν για την εκτέλεση δια τουφεκισμού της ενδεκάδας της Εθνικής μας στο Παναθηναϊκό Στάδιο μετά την αποτυχία τους στο EURO2008, εγκαταλείφτηκαν.