3.6.08

Έκλασεν η νύφη, σχόλασεν ο γάμος

Με ποινικές συνέπειες απειλεί τον δήμαρχο Τήλου ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς, εφόσον τελέσει γάμο μεταξύ ομοφύλων, όπως έχει ήδη προαναγγελθεί. O γνωστός σωματοφύλακας της αξιοπιστίας αλλά και της παρθενίας πλέον της κυβερνήσεως έχοντας λύσει όλες τις σημαντικές υποθέσεις του, έχοντας επιπλήξει δημόσια ακόμα και συνάδελφό του επειδή είπε ξεκάθαρα τι συμβαίνει στους κόλπους της δικαιοσύνης είπε να ασχοληθεί και με πιο πιπεράτα θέματα όπως ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ατόμων. Πριν κάνει καμία κίνηση του συστήνω να κάνει κανένα επιτόπιο έλεγχο ο ίδιος σε διάφορους gay χώρους της Αθήνας για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων στο μέλλον. Θα γνωρίσει εκτός γραφείου και πολλούς συνάδελφους του να πίνουν ένα ποτό εκεί και μετά για after να κυνηγάνε καλοφτιαγμένα πιτσιρίκια σε γνωστά darkrooms. Με αυτόν τον επιτόπιο έλεγχο ο κ Σανιδάς θα δείξει και το καλό πρόσωπο του προϊσταμένου που βρίσκεται κοντά στον υφιστάμενο του γεγονός που θα οδηγήσει σε σύσφιξη των σχέσεων τους και ακόμα καλύτερη επαγγελματική συνεργασία. Καλό θα είναι να μη φορέσει τα ανοιχτόχρωμα κοστουμάκια που συνηθίζει κατά τη επίσκεψη του σε αυτούς τους χώρους,γιατί μοιάζει με καταπιεσμένο γερομισμπίκη και θα "φάει" πόρτα. Του προτείνω να προτιμήσει πιο casual εμφάνιση για να μη δίνει στόχο φροντίζοντας το μονόπετρο δαχτυλίδι που φορά να το αφήσει σπίτι του.
Είμαι βέβαιος ότι μετά από αυτόν το επιτόπιο έλεγχο θα καταλήξει για "βρώμικο" στη Μαβίλη αναθεωρώντας πλήρως -τρώγοντας- τις αποφάσεις του για τη ποινική δίωξη του δημάρχου Τήλου που απλά κάνει τη δουλειά του.

ΣτΣ: Καλό θα είναι και για μας, όμορφους τόπους σαν τη Τήλο να μη τους μαθαίνουμε μόνο από τέτοιες ειδήσεις αλλά να κάνουμε και το κόπο να πηγαίνουμε για κανένα μπανακι το καλοκαιράκι. Έστω και αν μερικοί από μας θα πηγαίνουν να βλέπουν το δημαρχιακό μέγαρο σαν σημαντικό αξιοθέατο. Έτερον, εκάτερον...