9.5.08

Ιndimenticabile!


«Είναι γεγονός ότι ο τραπεζικός δανεισμός από επιχειρήσεις και νοικοκυριά αυξάνεται εδώ και αρκετά χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όμως η αύξηση αυτή δεν είναι κατ ανάγκη αρνητική εξέλιξη, ιδίως όταν αφορά στην απόκτηση περιουσιακών στοιχείων ή την πραγματοποίηση επενδύσεων», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής στη Βουλή και ξέσπασαν σε υστερικά γέλια μέχρι και οι καθαρίστριες από το γυναικωνίτη της αίθουσας.
Εύστοχη η ατάκα του πρωθυπουργού καθώς με την ακρίβεια στα ύψη, επενδυτική κίνηση θεωρείται πλέον η αγορά ενός τενεκέ λάδι με μούργα, ½ κιλό κόκαλα για σούπα και οι μπομπότες. Τα πλιγούρι η μπαμπακόπιτα και τα πίτουρα θα ξεκινήσουν να διαπραγματεύονται ξεχωριστά στο χρηματιστήριο αγαθών λόγω της ραγδαίας αύξησης της ζήτησης τους.
«Μη θορυβείστε ο άνθρωπος έχει ανεβάσει κακή χοληστερίνη από τη μασαμπούκα λόγω της εορτής του Πάσχα και λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι.» έσπευσε να σημειώσει σε non paper μήνυμα του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος στους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ ταυτόχρονα απαίτησε από τον κ. Μαγγίνα να προσλάβει στο αναψυκτήριο του της καθαρίστριες της Βουλής για να μάθουν τι εστί βερίκοκο που τολμάνε να γελάνε με τον πρωθυπουργό. Η απαίτηση του αυτή θεωρήθηκε εξόχως βάναυση από τη Αλέκα Παπαρήγα η οποία απείλησε ότι θα ανέβει στο βήμα της Βουλής τόπλες. Πανικόβλητος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέσυρε την απαίτηση του αναλογιζόμενος το πολιτικό κόστος από μια τέτοια εμφάνιση της Αλέκας στη Βουλή, εξαιτίας του.

Από το τσίρκο Medrano το φυσικό της σπίτι θα κάνει σήμερα την «εκπομπή» της η καλλίπυγος πλην εξαιρετικά ηλιθία Τατιάνα Στεφανίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια εκπαιδευμένη επαρκώς να κάθεται στα δυό της πόδια θα δείξει στο πανελλήνιο βάναυσα βασανισμένα ζώα να κάνουν μαλακίες για να εντυπωσιάσουν το λοβοτομημένο κοινό της. Οι βασανιστές των ζώων φορώντας ρεντιγκότες, σιρίτια και ημίψηλα καπέλα θα καμαρώνουν μιλώντας σπαστά ελληνικά για την ικανότητα τους να εξουσιάζουν καταπονημένα ζώα. Επιπροσθέτως θα κάνουν τούμπες κάθε φορά που η madame Στεφανίδου θα χτυπά τα ακροδάχτυλα της αποδεικνύοντας πόσο πολύ γουστάρουν και οι ίδιοι να εξουσιάζονται από μία όμορφη αλλά τραγικά γελοία γυναίκα. Ας ελπίσουμε ότι όλα τα άγρια ζώα θα επαναστατήσουν και θα τους κατασπαράξουν όλους κοινό και παρουσιαστές live. Το σίγουρο είναι ότι άμα συμβεί αυτό κανείς στον ANT1 δεν θα τολμήσει να κόψει το link. Μακάρι…




ΣτΣ: 'Οσοι έχουμε αμφιβολίες για το τι συμβαίνει πίσω από τον λαμπερό κόσμο των τσίρκο γενικώς, το video εξηγεί πολλά ειδικώς. Ας αναλογιστούμε αν είναι θέαμα αυτό για τα παιδιά μας.
(Ιndimenticabile… σημαίνει Αξέχαστο και παλαιότερα ήταν το βασικό σλογκαν του τσίρκου Medrano.)