21.5.08

Βάλε λάδι και έλα βράδυ

Ορυκτέλαια και υγρό φρένων προτείνουν γνωστές εταιρίες τροφίμων να καταναλώνουν οι Έλληνες πολίτες σαν απαραίτητο συμπλήρωμα της παγκοσμίου φήμης ευεργετικής μεσογειακής δίαιτας. Η ημερήσια κατανάλωση επώνυμου ορυκτέλαιου λιπαίνει τον οργανισμό επαρκώς και δουλεύουν όλα στη εντέλεια. Στο πρωινό σας γεύμα στο ψωμί σας μπορείτε άφοβα να χρησιμοποιείται έπίσης και βαζελίνη ή κρέμα χεριών ενώ στις βραδυνές σας εξόδους να προτιμάτε να πίνεται υγρών φρένων που και κεφάλι θα κάνετε αλλά και τη κλήση για αλκοτέστ γλιτώνετε καθώς οι τροχαία δεν έχει ακόμα προμηθευτεί τα κατάλληλα μηχανήματα. Με αυτό το τρόπο τα πιστόνια σας δεν θα στομώσουν ποτέ ενώ θα πάψουν περίεργοι θόρυβοι που πιθανόν θα ακούτε όταν κινήστε.

Η σωστή επιλογή επώνυμου ορυκτέλαιου και όχι η προμήθεια του από τον γερο λαδά της γειτονιά σας εξασφαλίζει σε εσάς τη μακροζωία. Ταυτόχρονα μια νέα μεγάλη αγορά ανοίγεται για τις πολυεθνικές εταιρίες πετρελαίου που είχαν πλήξει συνέχεια να εκβιάζουν κυβερνήσεις και να υποκινούν πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ κρατών για να εξασφαλίζουν τα υπερκέρδη τους. Τα Αραβικά Εμιράτα τρίβουν τα χέρια τους γιατί πλέον εκτός από το Ντουμπάι που κοντεύει να γίνει passé τουριστικός προορισμός και άλλα κομμάτια της ερήμου θα μπορούν να συντηρούν ξενοδοχεία επτά αστέρων για τους πλούσιους δυτικούς που θα έχουν χτίσει με το αίμα τους μαύροι υπήκοοι των εμίρηδων.

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Ευαγ. Λάζος παραιτήθηκε γιατί είναι κοντά στη σύνταξη και βαρέθηκε να ασχολείται με τις διατροφικές μας συνήθειες. Ο υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας με το δυσκοίλιο χαμόγελο του φάνηκε αποφασιστικός όταν είδε κάμερες έξω από το Μαξίμου και δήλωσε χωρίς να τον ρωτήσει κανείς: "Ο κ. Λάζος δεν είναι εξιλαστήριο θύμα. Σε θέματα κρίσεων απαιτούνται γρήγοροι ρυθμοί και ακαριαία συνεννόηση" Όπως ακριβώς έγινε περυσι το καλοκαίρι όταν καίγονταν τα 2/3 της Πελοποννήσου. Εξαιτίας των γρήγορων ρυθμών και της ακαριαίας συνεννόησης των κυβερνώντων η πυρκαγιά δεν εξαπλώθηκε και στο θαλάσσιο χώρο του Νοτιοδυτικού Αιγαίου και σώθηκε από βέβαιη καταστροφή το Κάβο Ντόρο.

Πράττοντας ακριβώς τα ίδια οι κυβερνώντες αποσύρουν το σύνολο των συσκευασιών ηλιελαίου από τα ράφια των σούπερ μάρκετ αδιαφορώντας παντελώς για το κόστος αυτής της απόφασης στην οικονομία της χώρας. Αφού ως γνωστόν λεφτά έχουμε. Και εγώ με τη σειρά μου προτείνω στο κύριο Φώλια την επόμενη φορά που θα τον πιάσει πονοκέφαλος και δεν θα ξέρει την αιτία να κόψει το τσερβέλο του με τσεκούρι για να μη τον ξαναπιάσει. Αφού ως γνωστόν έτσι περνάει ο πονοκέφαλος.

Πληροφορίες που φέρουν τον πρωθυπουργό να αναρωτιέται από τι παράγεται το ηλιέλαιο χαρακτηρίζονται ως ανακριβείς.

Φίλε οδηγέ βάλε flash στη μπαταρία. Και μην ξεχάσεις ότι περισσέψει να το πιεις.

ΣτΣ: Το εξαιρετικό σκίτσο το βρήκα εδώ