15.4.08

"Εκλάσαμε μέντες!"


Ένα κομμένο κεφάλι αλόγου βρήκε στο κρεβάτι του ξημέρωμα Τρίτης ο Πέτρος Τατούλης. Η αποστολή έγινε από γνωστή εταιρεία curier με χρέωση στο παραλήπτη από τη Ρηγίλλης, Με αυτό τον τρόπο η Ν.Δ. κάνει σαφές τι τον περιμένει μετά τις ρουκέτες που αμόλησε παρουσία του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος. Μετά από εισήγηση του κ.Αγγελου ο πρωθυπουργός έκρινε ότι αυτός ο τρόπος είναι και ο πιο ενδεδειγμένος στη περίπτωση του τέως υφυπουργού με τη μεγάλη γλώσσα. Από τη μεριά του ο κ.Ζαγορίτης πρότεινε στον πρωθυπουργό να πάει ο ίδιος να του κόψει με σουγιά αυτή τη γλώσσα για να μάθει άλλη φορά να μην ανοίγει τον στόμα του. Ο κ. Καραμανλής αφού του χάιδεψε τον σβέρκο είπε: "Πάχυνες πολύ! Πάσχα έρχεται πιστέ μου δούλε" Ο κ.Ζαγορίτης βουρκώνοντας απο το μεγαλείο του ανδρός γονάτισε και ασπάστηκε το δαχτυλίδι που φοράει στο κωλοδάχτυλο για να μην ξεχνά τη χρήση του. Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που άκουσαν την ομιλία - καταπέλτη του κ. Τατούλη, ανέφεραν ότι εάν ο πρωθυπουργός είχε έστω δύο βουλευτές περισσότερους στη Βουλή, τότε ο πρώην υφυπουργός θα είχε διαγραφεί επί τόπου και θα γλίτωναν και τα έξοδα αποστολής του κεφαλιού.
"Εκλάσαμε μέντες" ήταν το σχόλιο του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της νέας Δημοκρατίας Γιάννη Τραγάκη, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Πέτρου Τατούλη.
Στην ολιγόλεπτη ομιλία του ο Πέτρος Τατούλης χρησιμοποιώντας απλώς τη κοινή λογική είπε αλήθειες που ξενέρωσαν το μακάριο κοινό και τους χάλασε την γιορτινή(!) διάθεση που είχαν από το θρυλικό πλέον βέτο. Αναφέρθηκε σε παραμύθια μεταρρυθμίσεων, φυτώρια διαφθοράς γαλάζιων τέκνων(sic),κοινώς λαμόγια, κουκούλωμα μεγάλων σκανδάλων(υποκλοπές-Πακιστανοί-"κουμπάροι"-ομόλογα) που αν τα αναφέρω όλα εδώ θα με σιχτιρίσετε. Κατά την διάρκεια της ομιλίας Τατούλη ο πρωθυπουργός σκάλιζε με ιδιαίτερο ζήλο τη μύτη του.

ΣτΣ: Πληροφορίες ότι η άσκηση του βέτο θα εορτάζεται από το επόμενο έτος σαν εθνική εορτή και επίσημη αργία του κράτους χαρακτηρίζονται ως ανακριβείς.