16.4.08

"Εκεί που καίγομαι πολύ..."


Την παρθενιά του έχασε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο άσπιλος και αμόλυντος σαν το απάτητο το χιόνι Χρήστος Ζαχόπουλος. Στη κατάθεση - υπερπαραγωγή η 35άχρονη παρουσιάζεται σαν μια ακόλαστη Μεσσαλίνα με τάση στη τερατολαγνεία. Γιαυτό και η προτίμησή της στο άτομό του. Όλα ξεκίνησαν με την πρόσληψη της στο υπουργείο όταν τον αντίκρισε για πρώτη φορά αντί να ξεράσει όπως κάθε φυσιολογική κοπέλα καύλωσε η ανώμαλη. Έβαλε τότε ένα στόχο: από όλα τα αρσενικά που υπήρχαν εκεί μέσα αυτόν θα έτρωγε. Είχε εν τω μεταξύ ακούσει από άλλες συμβασιούχες προς μονιμοποίηση "Τι παλικάρια στηρίζουν τον Καραμανλή" και είχε φουντώσει. Άπλωσε τα δίχτυα της μπλέκοντας αυτό το κελεπούρι στον ερωτά της υποχρεώνοντας τον με το στανιό σε ακόλαστες πράξεις την λεπτομερή περιγραφή των οποίων απαίτησε να μάθει ο ανακριτής. "Εκεί που καίγομαι πολύ θέλω να νιώσω το φιλί, λουκουμά-κι μου" έλεγε όταν της υπαγόρευε τις επιστολές δήλωσε στον ανακριτή το θύμα.
Παράλληλα δύο δικηγόροι του διαβόλου (κυριολεκτικώς)-ένας εκ των οποίων ήθελε να συναντήσει τον κύριό του σύντομα κιόλας- του πρότειναν μεταξύ άλλων να σκοτώσει(!) την 35άχρονη γιατί θα του έτρωγε το μεδούλι από το πολύ το sex. Βέβαια όταν πήγε στην αστυνομία είπε μόνο ότι τον εκβίαζαν και όχι ότι τον παρακίνησαν να σκοτώσει! Κάτι τέτοιο άλλωστε είναι αρκετά συνηθισμένο στους κόλπους της Δεξιάς και δεν του έκανε καμιά εντύπωση του ανθρώπου.
Κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο ο ανακριτής δήλωσε ότι μετά από προτροπή του του γνωστού σκηνοθέτη Γιώργου Μυλωνά σύντομα θα εγκαταλείψει το χώρο της δικαιοσύνης και θα ενταχθεί σε αυτόν του κινηματογράφου μάλλον γράφοντας σενάρια. There is no business like show business!

ΣτΣ: Το γεγονός ότι μόλις ο Ζαχόπουλος βγήκε από την εντατική, νοσηλεύεται στον 10ο(!) όροφο του Ευαγγελισμού μην είστε αφελείς έχει τη δική του σημασία. Ας ελπίσουμε ότι δεν υπάρχουν και πινακίδες εξόδου με κατεύθυνση το μπαλκόνι.