1.4.08

Οι δέκα πληγές


Ελαφρώς εκνευρισμένος, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, είναι ο μητροπολίτης Άνθιμος σχετικά με την συζήτηση που γίνεται για την εφαρμογή του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης. Κάτι τέτοιο θα ανατρέψει το status quo που επικρατεί αιώνες τώρα στην εξουσία που ασκούν οι ορθόδοξοι φονταμενταλιστές. Το πρόβλημα για τους σεπτούς ιεράρχες μας είναι πολύπλευρο αλλά δύο κυρίως παράμετροί του συγκεντρώνουν την προσοχή τους.
Πρώτον η οικονομική πλευρά του ζητήματος: η εκκλησία μας θα περιορίσει τα αφορολόγητα υπερκέρδη της που προκύπτουν από την τέλεση γάμων. Αυτό θεωρείται μείζων θέμα καθώς ο τρισκατάρατος αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έδωσε ήδη εντολή στις ενορίες να κατεβάσουν τις ταρίφες και ήδη παρατηρήθηκε μείωση των αποθεμάτων χρυσού στα θησαυροφυλάκια της εκκλησίας με αποτέλεσμα να καθυστερούν σημαντικές πρωτοβουλίες όπως δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων και gay spa σε κάθε ενορία.
Δεύτερον το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης αν επεκταθεί και στα ομόφυλα ζευγάρια βάζει ουσιαστικά τέλος στις ξεπέτες στα πάρκα που έχουν συνηθίσει οι σεπτοί μας ιεράρχες. Διαταράσσονται έτσι οι προσωπικές σχέσεις τους καθώς πλέον τα κόρτε τους αποκτούν δικαιώματα. Δεν θα μπορούν να κρατούν "αστεφάνωτο" το ταίρι τους ισοβίως. Θα πρέπει να το αποκαθιστούν ώστε να έχει το κούτελο του καθαρό απέναντι στην κακόγλωσση τη κοινωνία και αν πέσουν και σε κανένα επαγγελματία φραγκοφονιά μαύρο φίδι που τους έφαγε.
Ο μητροπολίτης Άνθιμος,παπάς αναντάμ παπαντάμ μετά από σύσκεψη με τις "κόρες" του, τον μητροπολίτη Αμβρόσιο,πρώην χοροφύλαξ(!) και τον Πειραιώς Σεραφείμ,πρώην θαλαμηπόλο του πρώην μητροπολίτη Καλλίνικου (έλεος!) αποφάσισε να βάλλει τα μεγάλα μέσα για να επιλυθεί το μέγιστο αυτό θέμα. Επικοινώνησε με τον Πανάγαθο ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα πλήξει την χώρα με τις 10 πληγές που έχει καβάτζα εναντίον όποιου τον ενοχλεί.
Ο μητροπολίτης Άνθιμος μεταφέροντας τις βουλές του Κυρίου από αμβώνος προειδοποίησε όλους τους Έλληνες οτι θα τους φάνε οι ακρίδες τα βατράχια και οι κατσαρίδες αν υπογράψουν σύμφωνα ελεύθερης συμβίωσης.

Οι Έλληνες εκπορνευόμενοι τον αγνόησαν επιδεικτικά καθώς τέσσερα χρόνια τώρα έχουν αντέξει περισσότερες από 10 πληγές αφού στο τιμόνι της χωράς βρίσκεται η Δεξιά.

ΣτΣ: Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σύντομα θα πρέπει να προσλάβει δοκιμαστή για τα φαγητά του. Προτείνω με όλο το σεβασμό να προτιμήσει από το Λ.Α.ΟΣ. τον Άδωνις(!) ή τον Βορίδης(!).