2.1.08

Καίγεται το μουνί μας πρόεδρε!


«Που να χτυπάτε το κώλο σας χάμω δε πρόκειται να σας πω ποιος μου έδωσε το dvd, λούγκρες» δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά τη έξοδο του από το μέγαρο Μαξίμου ο Γιάννης Ανδριανός διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Ο κ. Ανδριανός, επιχειρεί να κρατήσει τις ισορροπίες και -το κυριότερο- να προστατεύσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό που από μαλακία σε μαλακία το πάει και έχει αφήσει έκπληκτους ακόμα και τους ποιο ηλίθιους υπουργούς της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Πετραλιά, Βουλγαράκης, Τατούλης αλλά και Λιάπης έχουν αποφύγει μέχρι σήμερα να πουν οτιδήποτε, ενώ παράλληλα εύγλωττη ήταν η σιωπή της κ. Ντ. Μπακογιάννη και του κ. Πρ. Παυλόπουλου που ρωτήθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για το θέμα. «Βρε δε πάτε στο διάολο Πρωτοχρονιάτικα!» ήταν η κοινή δήλωσή τους.

Eντωμεταξύ νέα διάσταση δίνει στην υπόθεση Ζαχόπουλου το πόρισμα των πραγματογνωμόνων της Ασφάλειας για το περιβόητο dvd από το οποίο προκύπτει ότι είναι λογοκριμένο. Ερωτηματικά προκαλούν τα τεχνικά μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ προκύπτει ζήτημα εάν η 35χρονη έστησε μόνη της την κάμερα, ή μήπως στο γύρισμα μετείχε κι άλλο πρόσωπο. Καταζητείτε ο μπούμαν καθώς και η μακιγιέρ της παραγωγής. Ο διευθυντής φωτογραφίας κρατείται και ανακρίνεται από την ασφάλεια. Σύμφωνα με δικαστικούς που παρακολούθησαν ενδελεχώς το dvd δήλωσαν ότι πρόκειται περί μιας αηδίας και μισής και όλος ο ντόρος γίνεται για να μη βγει στη δημοσιότητα η μεγαλειώδεις ατάκα του αυτόχειρα «Κοίτα τί κορμάρα στηρίζει τον Καραμανλή» και προκαλέσει σπαστικά γέλια στον ελληνικό λαό με φυσικό επακόλουθο τη πτώση της κυβέρνησης.

Η γνωστή ηθοποιός Βίνα Ασίκη δήλωσε με νόημα πως πρόκειται περί φθηνότατης παραγωγής β κατηγορίας που στόχο έχει να κερδίσει μία θέση στα ράφια ξεπεσμένων τσονταδικων της Ομονοίας. Η εκδοχή αυτή ερευνάται από τον ανακριτή ο οποίος καταριέται τη τύχη του τη συφοριασμένη που χριστουγεννιάτικα ασχολείται με μπλε πράματα που λερώνουν κιόλας και όχι ροζ που του αρέσει και σαν χρώμα.
Ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Γιώργος Μυλωνάς έχοντας στο ενεργητικό του ιστορικές κινηματογραφικές παραγωγές όπως η τριλογία «Μπούρδες» που περιλαμβάνει το «Αλάβιου Μήτσο», «Ο Βιασμός μιας μοναχής» και το «Εδώ και τώρα Αγγούρια» δήλωσε ότι η επόμενη ταινία του εμπνευσμένη από τα γεγονότα της επικαιρότητας θα έχει τίτλο «Σεμνά και ταπεινά ευλογημένη».

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατηγορεί σε υψηλούς τόνους την κυβέρνηση της ΝΔ ότι «συγκαλύπτει σκάνδαλα», «επιλέγει σε θέσεις ευθύνης τους αρεστούς και όχι τους άριστους» και ότι «αντί να υπηρετεί αξίες, κυβερνά για τις εξουσίες». Με αυτά τα τσιτάτα προσπαθεί να φτιάξει το κέφι του πρωθυπουργού που το χει ρίξει στις πασιέντζες και στα βουντού μπας και τελειώνει μιαν ώρα αρχύτερα ο αυτόχειρας και τη γλιτώσει και από αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολειται με την υποψηφιότητα του Τσίπρα και χέστηκε για όλα τα άλλα. Το ΚΚΕ κάνοντας ένα διάλειμμα από το βρισίδι που ρίχνει στον ΣΥΡΙΖΑ για τη υποψηφιότητα Τσίπρα δηλώνει σχετικά με το θέμα ότι για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ και μόνο το ΠΑΣΟΚ. Ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε για το θέμα με νόημα ότι ο Γ.Καρατζαφέρης είχε αέρια την περίοδο των γιορτών γιατί έφαγε μόνος του μια κατσαρόλα χοιρινό με σέλινο και τον πείραξε. Τέλος από το περιβάλλον γνωστού ιδιοκτήτη αναψυκτηρίου της περιοχής του Κορωπίου μας ενημέρωσαν ότι δήλωσε σχετικά με το θέμα: «Αααααα το φχαριστήθηκα! Καλά να πάθει ο μπάμιας.»

ΣτΣ: Η δημοσίευση στο blog του Oldboy με τίτλο "Ο αποχαρακτηρισμός" είναι κατά την ταπεινή μου άποψη ότι ποιο ουσιώδες έχει γραφτεί για την υπόθεση Ζαχόπουλου.