21.1.08

Μεταξύ φίλων



Το τοτέμ της δημοσιογραφίας ο κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πείσει το πανελλήνιο ότι ο συνάδελφος και συνεταίρος του στη εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κ. Θέμος Αναστασιάδης ήταν αυτός ο οποίος είχε στη πραγματικότητα ερωτικές σχέσεις με τον Γ.Γ.Πολίτισμου κ. Χ. Ζαχόπουλο. Συμφωνα με τον γνωστο δημοσιογράφο ο κ. Αναστασιάδης έβαλε κόκκινη περούκα και κορσέ και επισκέφτηκε τον κ. Χ. Ζαχόπουλο στο γραφείο του για να ερωτοτροπήσει μαζί του και να τον καταγράψει σε dvd για να τον εκβιάσει αργότερα. Ο εκβιασμός που είχε στο μυαλό του αυτός ο Μακιαβέλλης (βλ.Θέμο Αναστασιάδη) ήταν για να μονιμοποιηθεί σαν ιδιαιτέρα γραμματέας του εραστή του και να περνάει ζάχαρη αφού η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ πάει κατά διαόλου κάνοντας μόνο 300 000 φύλλα τη Κυριακή που εκδίδεται και όχι 5-6 000 000 που συνηθίζεται για τις ελληνικές κυριακάτικες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου φέρουν τον κ. Αναστασιάδη να ευθύνεται και για το φαινόμενο υπερθέρμανσης του πλανήτη. Ο έγκριτος δημοσιογράφος υπόσχεται νέες αποκαλύψεις για αυτό το «καυτό θέμα» τις οποίες και θα περιγράψει ενδελεχώς στη νέα εφημερίδα που φέρεται να σχεδιάζει παρέα με άλλα τοτέμ της δημοσιογραφίας.




«Μα καλά μαλάκας είναι ο πρόεδρος σου ρε Βελλόπουλε;» ρώτησε ο Κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος με τον λεπτό τρόπο που τον χαρακτηρίζει τον συνάδελφο του από το Λ.Α.ΟΣ αναφορικά με τις δηλώσεις του Κ. Καρατζαφέρη για την πρωτοχρονιάτικη μπαρμπουτιέρα που στήθηκε σε ρεβεγιόν μεγαλοεφοπλιστή με υπουργούς.
«Άντε γαμίσου ρε μαλάκα, που θα πεις τον πρόεδρο μου μαλάκα. Μαλάκα ε μαλάκα.» απάντησε ο γνωστός επίσης για τους λεπτούς του τρόπους αλλά και τη μόρφωση του κ. Κυριάκος Βελλόπουλος αποδεικνύοντας το καλό κλίμα που επικρατεί εντός του κοινοβουλίου. Αυτό το κλίμα σεβασμού και αγαστής συνεργασίας επιτρέπει στα λαμπρά μέλη της Βουλής να επικοινωνούν και να παράγουν πολιτική με απαράμιλλο στυλ. Όλε ο ταύρος!