9.1.08

Μπόκολης for ever

Μπόκολης for ever



Τα άπαντα του Μπόκολη σε αμοντάριστο blue ray disc και όχι μονταρισμένο dvd, όπως συνηθίζεται στις μέρες μας, μοίρασε στους δημοσιογράφους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος μετά το πέρας της σημερινής απολαυστικής «Τύπου» συνέντευξη. Όπως είδατε στο χαρακτηριστικό απόσπασμα με αυτό το τρόπο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μεταφέρει το μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους δημοσιογράφους τονίζοντας με νόημα ότι θα πρέπει να βάλουν τη θέση τους σε εκείνην της πρωταγωνίστριας.

Με αυτή τη συμβολική κίνηση ο κ Καραμανλής κάνει σαφή τη διάθεση που έχει απέναντι σε όλους εκείνους που του χουν πρήξει τα ... συκώτια με την υπόθεση Ζαχόπουλου και την εμπλοκή Ανδριανού σε αυτή, τοποθετώντας τον εαυτό του στο ρόλο του αξέχαστου πρωταγωνιστή. Επί του θέματος ο κ. Ρουσόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε βουρκώνοντας πως ο κ. Ανδριανός αποφάσισε κι έδρασε μόνος του, χωρίς να ενημερώσει τον πρωθυπουργό και να ζητήσει ενδεχομένως την έγκρισή του. «Είναι ένας άνθρωπος ενήλικας, ο οποίος έχει μια εμπειρία στη ζωή, μια θέση στην κοινωνία από λουστράκος ξεκίνησε στη Κρεμμυδαρού στη Δραπετσώνα μεγάλωσε. Αν δεν υπήρχε ο Βασιλάκης Καΐλας τώρα για το Γιαννάκη Ανδριανό θα μιλάγατε όλοι. Ζώα.»τόνισε. Οι δημοσιογράφοι φυσικά σπάραξαν. Στα γέλια.

Αλλά δε είναι μόνον αυτό το γελοίο της υποθέσεως. Για πρώτη φορά στα τέσσερα χρόνια που κυβερνά ο Κ. Καραμανλής αποφασίζει με κρύα καρδιά να ζητήσει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το Ασφαλιστικό ο ίδιος. Με αυτή τη κίνηση ματ ο πρωθυπουργός τους κούφανε όλους ακόμα και τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ που δε φημίζεται για την ακοή του. «Το’χει χάσει ο μπάμιας. Σκούρα τα πράματα» φέρετε να δηλώνει ο κ. Σουφλιάς σύμφωνα με το περιβάλλον του.

Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται λοιπόν και η ΝΔ βγάζει ξανά στα τηλεοπτικά κανάλια τους γαλάζιους τζεντάϊ στη μάχη για να επικρατήσει το σκότος. Η διάσημη γελωτοποιός Σοφούλα Βούλτεψη καθώς και ο διεθνούς φήμης κονφερασιέ Αργύρης Ντινόπουλος από το πάνελ της εκπομπής του Ν. Χατζηνικολάου απάντησαν με μια φωνή στην ερώτηση του για τις επιπτώσεις της υπόθεσης Ζαχόπουλου στη ΝΔ: «Τί είχαμε. Tί χάσαμε. Ψωλέο σε ξεχάσαμε!». Και αυτό είναι μόνο η αρχή...