24.1.08

Ένα πρωινό στη φτωχογειτονιά της Εκάλης


«Κού κου!»
«Τσά!»
Με αυτό τον σύντομο αλλά ουσιαστικό τηλεφωνικό διάλογο ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. Γιάννης Τραγάκης επιβεβαίωσε ότι ουδεμία ανάμειξη στην υπόθεση Ζαχόπουλου έχει ο Κώστας Κουκοδήμος. Τέλος.
Αλλά δυστυχώς για τον κ.Τραγάκη η πραγματικότητα τον διαψεύδει.
Ο νεόκοπος βουλευτής επισκέφθηκε τον φίλο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στη ταράτσα του φτωχικού του στην Εκάλη για να τον βοηθήσει να φτιάξει τη κεραία του επειδή δεν έπιανε το ΕΧΤΡΑ3. Ο κ Τριανταφυλλόπουλος καταϋποχρεωμένος για τη βοήθεια πρότεινε να τον κεράσει ένα ουζάκι. Ο κ Κουκοδήμος ευγενικά αρνήθηκε γιατί είχε φάει και του πρότεινε αντί για ουζάκι να σταματήσει να ασχολείται η εφημερίδα του με την υπόθεση Ζαχόπουλου. Ο κ Τριανταφυλλόπουλος έκπληκτος τον ρώτησε «Αν δε θες ουζάκι να πιούμε ένα κρασάκι;» Ο κ Κουκοδήμος αρνήθηκε ξανά και επέμενε ότι αν του κάνει αυτή τη χάρη ο κ. Τριανταφυλλόπουλος με την εφημερίδα θα φροντίσει μια εκκρεμότητα του συνεταίρου του κ. Αναστασιαδη με το ΣΔΟΕ να κλίσει, μιας και γνωρίζει πολύ καλά ένα γκόλουμ της Δεξιάς τον κ. Σπύρο Κλαδά. Επίσης του πρότεινε κάθε φορά που θα χαλάει η κεραία του να έρχεται ο ίδιος να του τη φτιάχνει. «Χέσε μας ρε Κώστα. Θα βάλλω Nova» του είπε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος και κατέβηκαν στη πισίνα για ένα martini.
Απολαμβάνοντας το ποτό του με τον φίλο του ο γνωστός δημοσιογράφος θεώρησε ότι έκανε ρεπορτάζ. Πολύ σοφά, ομολογώ, μια και χρειάστηκε να επικαλεστεί το δημοσιογραφικό του απόρρητο για αυτή την επίσκεψη λίγες μέρες αργότερα στον ανακριτή της υπόθεσης Ζαχόπουλου.

Συμπέρασμα:
(α) Αν είστε δημοσιογράφος και φτάσετε την κλάση Τρανταφυλλόπουλου τα ρεπορτάζ θα προσγειώνονται στην ταράτσα του φτωχικού σας στην Εκάλη
(β) Αν σας κεράσει ουζάκι ο Μάκης μη διανοηθείτε να αρνηθείτε.

ΣτΣ: Η κυρία Όλγα Τρέμη είδε τη τσόντα, αλλά αναγούλιασε όπως κάθε κυρία που σέβεται τον εαυτό της.