3.1.08

Φτου σου να μη σε βασκάνω παιδαρά μου!



"Στα όρη στα άγρια βουνά! Στα ξύλα στα λαγκάδια! Στα άκαρπα δεντρά (φτού!). Στα καταβάθια της θάλασσας εκεί που δε λαλάει πετεινός..." δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων "Που είναι ο κύριος Ρουσόπουλος Ευάγγελε;" Ο κύριος Ρουσόπουλος, όπως το συνηθίζει άλλωστε τα τελευταία χρόνια, όποτε κάθετε καμία στραβή με τη κυβέρνηση, φροντίζει να βρίσκεται εις τας εξοχάς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση εις τας Αγγλίας. Αυτή τη φορά μπορεί να κάτσει για πάντα εκεί και να ξεκινήσει διεθνή καριέρα τραγουδώντας Καρβέλα όπως η Βίσση. Πληροφορίες μας λένε ότι του έχει γίνει σχετική πρόταση αλλά προσκρούει στις ενστάσεις της συζύγου του Μάρας Ζαχαρέα γιατί της χαλάει η υγρασία του Λονδίνου τα μαλλιά και τα κάνει να φαίνονται σα πράσσα και πολύ την εκνευρίζει αυτό. Έτσι εκτός απροόπτου μόλις κάτσει ο κουρνιαχτός με την υπόθεση Ζαχόπουλου σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα που θα έχει καλοκαιριάσει κιόλας.


Αναφορικά με το καυτό θέμα των ημερών συφιλιασμένη είναι η κυβέρνηση με τη τροπή που έχει πάρει αυτή η υπόθεση. Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες της να κατηγορηθεί ο Αδάμ και η Εύα για την απόπειρα αυτοκτονίας του Γ.Γ.Πολιτισμού Χ.Ζαχόπουλου όλα δείχνουν προς την μεριά εκβιασμών που δεχόταν ο παραλίγο αυτόχειρας από κολεγιές που έκανε δεξιά και δεξιότερα κατά το δοκούν αφού είχε και το ελευθέρας από τον πρωθυπουργό.
Μέχρι και το ΠΑΣΟΚ ξύπνησε και κατέθεσε ερώτηση στη βουλή για 16 περιπτώσεις περίεργων αποχαρακτηρισμών από τους οποίους φέρετε να ευνοείται ακόμα και η οικογένεια Καραμανλή. Ίσως έτσι εξηγείται και η πρεμούρα του πρωθυπουργού να αναλάβει ο ίδιος του Υπουργείο Πολιτισμού το 2004, αφού είναι παγκοίνως γνωστό ότι ο άνθρωπος βαριέται που ζει.
Οι υπουργοί της κυβέρνησης περιμένουν να ανοίξει το τριώδιο για να δικαιολογείται και επισήμως η στάση τους. Συγκεκριμένα σε ερώτηση των δημοσιογράφων στον υπουργό πολιτισμού για το θέμα ο κ Λιάπης απάντησε "Ζαχόπουλος, Ζαχόπουλος! Δε μου λέει κάτι το όνομα. Ζαζόπουλο ξέρω όμως". Επίσης η κ.Φάνη Πάλλη Πετραλιά αφού ρωτήθηκε απάντησε κλαίγοντας "Αμάν πια. Όλοι μαζί μου τα έχετε βάλει. Τι σας έχω κάνει; Και η τρίτη ηλικία έχει δικαίωμα στη ζωή". Οι δημοσιογράφοι τη λυπήθηκαν και αφού αντάλλαξαν μυξομάντιλα τη παράτησαν να λύσει το Ασφαλιστικό. Ο κύριος Ζαγορίτης δήλωσε για τη πολιτική διάσταση του θέματος: ''Όχι άλλο κάρβουνο!" Η κύρια Μπακογιάννη πάλι μειδιόντας τόνισε ότι περιμένει από τη δικαιοσύνη να μάθει τι τρέχει και μας συμβούλεψε να μην κοιτάμε από κλειδαρότρυπες. Τη διαβεβαιώνουμε ότι άμα βρισκόταν η ίδια πίσω από κλειδαρότρυπα ούτε που θα τολμούσαμε να κοιτάξουμε. Δεν είμαστε και τόσο ανώμαλοι. Την ενημερώνουμε ότι ζούμε σε κράτος που κυβερνά η Δεξιά και δεν απολαμβάνουμε τον ρόλο μας στο sex που μας κάνει.

ΣτΣ: Πίστευω να σας ενδιαφέρει ένα έξυπνο podcast με τίτλο "Το μεγάλο πήδημα" απο τον sykofantis-bastoyni. Φίλε,τα σέβη μου!