5.1.08

Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!



Τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες καθώς και επίσκεψη στον πλανήτη Άρη θα πραγματοποιήσει σύντομα ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής προκειμένου να ξεφύγει από τον τυφώνα "Η Κορμάρα" που έχει πλέον πάρει κολοσσιαίες διαστάσεις. Η απόφαση πάρθηκε αργά χτες το βράδυ μετά την είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας και δεύτερου εμπλεκόμενου δικηγόρου στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Ο πρωθυπουργός σε μια απέλπιδα κίνηση να στρέψει αλλού τα φώτα της δημοσιότητας θα αναχωρήσει από το Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος ντυμένος με στολή prima ballerina. Συγκεκριμένα θα φορέσει ασημί στενό μπουστάκι, ροζ πλούσιο φουρό(που είναι και της μόδας), ενισχυμένο λευκό καλσόν γιατί κάνει και κρύο καθώς και ροζ ασημένια ειδικά παπουτσάκια για να μπορεί να στέκεται και στις μύτες των ποδιών του. Στα μαλλάκια(;) του θα έχει περασμένα λίγα μιγκέ που μυρίζουν και όμορφα και θα συμπληρώνουν το σύνολο. Με αυτό το τρόπο σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Μαξίμου επιτυγχάνονται δυο πράγματα : (α) Η φράση "Κοίτα τι κορμάρα στηρίζει τον Καραμανλή" χάνει πλέον το νόημα και την αξία της και (β) υιοθετείτε στη θέση της η φράση "Κοιτά τι κορμάρα έχει ο Καραμανλής" που είναι αυταπόδεικτη και αποδεικνύει περίτρανα ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει ανάγκη κορμάρες άλλων για να κυβερνήσει. Με αυτή τη συμβολική κίνηση ο πρωθυπουργός δηλώνει παρόν με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο στη διαχείριση της κρίσης και αφήνει στη θέση του άλλους να βγάλουν τα φίδια από τη τρύπα. Σημειώνουμε ότι αυτή η τρύπα φαίνεται να μην έχει πάτο.

Η είδηση της δεύτερης αυτοκτονίας του εμπλεκόμενου δικηγόρου στη υπόθεση έσκασε σα βόμβα χτες βράδυ. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος εργαζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο δικηγορικό γραφείο του Κ.Πλευρη άρα όπως καταλαβαίνετε είχε κάθε λόγο να αυτοκτονήσει ο άνθρωπος. Το φορτηγό όμως που τον χτύπησε δεν πέρασε εντελώς από πάνω του προς μεγάλη λύπη του κ Πλεύρη και ολόκληρης της κυβέρνησης " Μα καλά τόσο άχρηστοι είναι όσοι μας στηρίζουν; " φέρετε να διερωτάται ο γραμματέας της ΝΔ Λευτεράκης Ζαγορίτης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - που επέστρεψε από την Αγγλία εσπευσμένα για να μην τον πάρει ο διάολος - ακολουθώντας οδηγίες του πρωθυπουργού έδωσε εντολή υπουργοί και κομματόσκυλα της κυβέρνησης να μην έχουν κοντά τους αιχμηρά αντικείμενα ή άλλα μέσα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να αυτοκτονήσουν. Ζώνες, κορδόνια, σουτιέν, στρινγκ, δονητές, τιράντες, αναπτήρες, σπίρτα, ουίσκι, χαρτοκόπτες και μπλάνκο είναι τα επίφοβα. Επίσης τους απαγορεύτηκε να εισέρχονται σε κτίρια με περισσότερο από έναν όροφο και έκανε σύσταση να πηγαίνουν ακόμα και στη τουαλέτα με τη συνοδεία ειδικού φρουρού. Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί φέρουν τον εξ 'απορρήτων του πρωθυπουργού κ. Γιάννη Ανδριανό να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει καταπίνοντας τις φουρκέτες της ιδιαιτέρας του αλλά του κάθισαν στο λαιμό και έκανε εμετό. Είναι εκτός κινδύνου στο Μαξίμου αυτή τη στιγμή και παίζει Ναρκαλιευτή στο pc για να ηρεμήσει.

Οι δημοσιογράφοι στα τηλεοπτικά παράθυρα αφρίζουν από μαλακία και τσακώνονται μεταξύ τους αλλά και με φιλοκυβερνητικούς δικηγόρους που έχει αμολύσει η κυβέρνηση για να ρίξουν με τα κορακίστικα τους στάχτη στα μάτια της εμβρόντητης κοινής γνώμης. Η κοινή γνώμη με καμένο εγκέφαλο παρακολουθεί τα τεκταινόμενα νομίζοντας ότι κάποιος της κάνει πλάκα με αυτά που συμβαίνουν στη πολιτική ζωή του τόπου της. Η Τατιάνα Στεφανίδου, η Χριστίνα Λαμπίρη, ο Φίλιππος Καμπούρης σε μία συμβολίκη ένδειξη διαμαρτυρίας, τραβάνε τα βυζιά τους που βλέπουν τα νούμερα των εκπομπών τους να καταβαραθρώνονται απέναντι από το σοβαρά δελτία ειδήσεων. Ο γνωστός συγγραφέας και wannabe tv star Αριστομένης Μαλακοβιολόπουλος σημειώνει με νόημα πως τα Χερουβείμ πλέον έχουν παρέμβει απροκάλυπτα στα εσωτερικά της χώρας και καλεί κάποιον Βλαδίμηρο να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του μπας και δούμε άσπρη μέρα.