2.2.10

Δήγμα ακροδεξιού

Οξύτατη δηλητηρίαση υπέστη ο βουλευτής του ΛΆΟΣ Αθανάσιος Πλεύρης. Ο νεαρός βουλευτής νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας της Κτηνιατρικής κλινικής Αθηνών σε κρίσιμη κατάσταση. Το τραγικό γεγονός συνέβη χθες το βράδυ στο πλατό της τηλεοπτικής βλακείας που το Mega ονομάζει εκπομπή, Ανατροπή.

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους του πρετεντερικού παραληρήματος για τη μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό ο διάσημος βουλευτής μας πετάχτηκε σα τη πορδή ως συνήθως να διακόψει συνομιλητή του, αλλά δάγκωσε την γλώσσα του με τραγικά αποτελέσματα. «Πέρα από ένα ‘Άουτσ’ δεν κατάλαβα να έχει πάθει κάτι» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο οικοδεσπότης Γιάννης Πρετεντέρης ωστόσο το κακό είχε συμβεί. Ο κύριος Πλεύρης έγινε τούμπανο και άρχισε να του λειωνει το ζελέ αφού ανέβασε υψηλότατο πυρετό. «Αφφή η ααάπω που μου φέαατε εωώ, με έφαεε» (μτφ: Αυτή η αράπω που μου φέρατε εδώ με έφαγε) πρόλαβε να ψελλίσει καθώς του πρήζονταν η γλώσσα.

Ευθύς αμέσως μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική κλινική Αθηνών που εφημέρευε. Ο θεράπων ιατρός του Δρ Μέγκελε δήλωσε ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο και η ομάδα του κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να βρουν από τι στο διάολο δηλητηριάστηκε. Ένας κακοήθης δημοσιογράφος που δεν κατονομάζεται για ευνόητους λόγους υπενθύμισε ότι οι ναζιστές αυτό-δηλητηριάζονταν με υδροκυάνιο.

Στο πλευρό του βουλευτή μας βρίσκεται ο πατέρας του, ο τιμημένος δικηγόρος αλλά πάνω από όλα Άριος Έλλην Κωνσταντίνος Πλεύρης. Με έντονα τα σημάδια του πόνου στο ροδαλό πρόσωπο ο άτυχος πατέρας έταξε 100 κεφάλια αλλόθρησκων στον μητροπολίτη Άνθιμο αν καταφέρει και σώσει το γιο του με τις προσευχές στον Εξαποδό.

Συγκλονισμένοι και οι υπόλοιποι καλεσμένοι της χθεσινής εκπομπής μίλησαν στους δημοσιογράφους για το τραγικό γεγονός. Ο μητροπολίτης Άνθιμος αφού καταράστηκε τους μετανάστες της χώρας να καούν στο πυρ το εξώτερον, ρεύτηκε. Ο Τζέρρυ Γιακουμάτος δήλωσε σχετικά ότι είναι υπέρ των δημοψηφισμάτων και προτιμάει να κάνει γυμνισμό τα καλοκαίρια στη Μύκονο αποκαλύπτοντας επιτέλους για πιο λόγο έχουν εξαφανιστεί οι τσιπούρες από το Αιγαίο. Ο Σωτήρης Τζούμας υπερθεμάτισε υπέρ της εκκλησίας γενικώς αλλά υποστήριξε ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για τα χάλια του Alpha καθώς είχε διατελέσει νομικός σύμβουλος πριν έρθουν οι Ούννοι στον σταθμό.

Ο Γιάννης Πρετεντερης απέφυγε να κάνει δηλώσεις γιατί του είπαν να το παίζει στενοχωρημένος. Στην πραγματικότητα όμως είχε χεστεί από την χαρά κάτι που κατάλαβε ευθύς αμέσως ο διευθυντής προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος όταν τον συνάντησε για τα συχαρίκια στο γραφείο του, ανοίγοντας διάπλατα τα παράθυρα να φύγει η μπόχα.