29.1.10

Η ηλιθιότητα είναι αήττητη

Παράδειγμα # 510

«Είμαι άνδρας 30 ετών. Από μικρός είχα ερωτική επιθυμία & για τα 2 φύλα & παρόλο που ξεκίνησα ερωτικά με γυναίκα που είχα & συναισθηματικό δέσιμο, η άκρατη στυγνή σεξουαλικότητα & η αναζήτηση του εύκολου sex χωρίς δεσμεύσεις με οδήγησε στην ομοφυλοφιλία(?) την οποία δοκίμασα σε όλες τις στάσεις(!) & με ερωτικούς συντρόφους από όλες τις ηπείρους(!) τόσο στην Ελλάδα όσο & στο εξωτερικό. Μετά από εκατοντάδες φάσεις & έχοντας τελείως αλλοτριωθεί(!) με το κενό του πάθους για αχαλίνωτο σεξ να με παρασύρει όλο & περισσότερο, βρήκα το κουράγιο χάρη στην χριστιανική αγωγή(!!!) να αναζητήσω τρόπους να θεραπευτώ & δημιουργώντας αυτήν την ιστοσελίδα να βοηθήσω τόσο τον εαυτό μου όσο & άλλους στην κατάσταση μου που θέλουν αλλά νιώθουν ότι δεν μπορούν. Θα προσπαθώ να αναρτώ δημοσιεύσεις κάθε εβδομάδα. Καλή ανάγνωση.»

ΣτΣ: Είστε άντρας και «πηγαίνετε» με άλλους άντρες? Μήπως είστε γυναίκα και γουστάρετε άλλες γυναίκες? Φτού σας! Ζώα! Ανώμαλοι! Αποβράσματα της κοινωνίας! Τιποτένιοι! Ουτιδανοί! Πάρτε το απόφαση με τον έκλυτο βίο σας, εξασφαλίζετε μια θέση στη κόλαση όπου θα σας πιρουνιάζουν straight δαίμονες αιωνίως. Μην απελπίζεσθε όμως! Ένας φιλόξενος χώρος στο ελληνικό blogoχωριό έχει φροντίσει για σας. Θα σας βοηθήσει να σώσετε τα τομάρια σας. Ζώα.
Πισωγλέντηδες και τζιβιτζιλούδες επισκεφτείτε το blog Θεραπεία Ομοφυλοφιλίας και μπείτε στον ίσιο τον δρόμο. Μη σας πάρει ο διάολος (που είπαμε είναι straight) και σας σηκώσει.