11.3.09

Καράμπα!

Στις φυλακές του Κορυδαλλού θα μεταφέρει την έδρα του ομίλου off-shore εταιριών ιδιοκτησίας του ο μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμων. Μετά την ρίψη της υποθέσεως του στο εκκλησιαστικό αρχείο αναμένεται να πράξει και το ίδιο η ελληνική δικαιοσύνη ως οφείλει, αλλά αυτό για της Παναγιάς τα μάτια μπορεί να πάρει λίγο καιρό. Ο υπουργός δικαιοσύνης Νίκος Ένδειας τόνισε ότι κατά την διάρκεια της φυλακίσεως του ο μητροπολίτης Αττικής περνά υπέροχα φροντίζοντας να διευρύνει το target group εραστών που διέθετε, τόσο σε ηλικία όσο και σε εθνικότητα. Επιπροσθέτως δείχνει καλή διαγωγή αφού εργάζεται στο τμήμα body painting των φυλακών δημιουργώντας έργα απαράμιλλης αισθητικής. Κατά αποκλειστικότητα εξασφάλισα και δημοσιεύω ένα από τα αριστουργήματα του.
Πανηγυρικό το κλίμα στους κόλπους της εκκλησιαστικής δικαιοσύνης: «Τον αθωώσαμε τον άγιο Αττικής, αδελφές μου. Τον αθωώσαμε» δήλωσε με ιδιαίτερη χαρά και ερυθρά μάγουλα ο μητροπολίτης Σοδόμων Νικόδημος, γνωστός και ως Βιλελμήνη. Ποιο συγκρατημένος φάνηκε ο έτερος Καπαδόκκης μητροπολίτης Γομμόρων γνωστός και ως Αριστέα, συνετίζοντας τον λέγοντας « Πάψε μωρή κουλή. Καρφωνόμαστε»

Θυμίζουμε ότι ο σεπτός ιεράρχης Παντελεήμων είχε αδίκως κατηγορηθεί για σκανδαλισμό των πιστών καθώς προϊόντα υποκλοπής έκαναν γνωστό στο πανελλήνιο τι πράττουν με ιδιαίτερο ζήλο πάνω σε κότερα φίλων επιχειρηματιών τους οι άγιοι πατέρες με την συνδρομή καυλοπυρέσσοντων νεαρών από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Επιπροσθέτως ο μητροπολίτης Αττικής κατηγορήθει δια την αιματηράν οικονομίαν που έκανε και κατάφερε να μαζέψει € 4 000 000 σε μετρητά για να έχει για τα γεράματα του όπως δήλωσε ανερυθρίαστα στα κανάλια.

Σε γνωστή σάουνα των Αθηνών σε prive πάρτι με τη συμμετοχή ένστολων από όλα τα σώματα στρατού θα εορταστούν τα επινίκια της αθωώσεως.

ΣτΣ: Τη ώρα που συμβαίνουν αυτά τα ωραία άλλος ένας σεπτός ιεράρχης 68 χρόνων ο ηγούμενος Νύφωνας* της αγίας Σκέπης Κερατέας συνεχίζει την παράδοση των αλέγκρων άγιων πατέρων της ορθοδοξίας.

*(Αν υπάρχει κανένα βιβλίο-κατάλογος που διαλέγουν ονόματα παρακαλώ να με ενημερώσετε. Το ψάχνω απεγνωσμένα)