7.3.09

5 χρόνια φαγούρα

Κορυφώνονται σήμερα οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για την επέτειο των πέντε χρονών διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Στο δείπνο με ψαρόσουπα- όπως συνηθίζεται στα μνημόσυνα- θα παρευρεθούν εκτάκτως και στελέχη του κόμματος που προσκυνούν στην μονή Βατοπεδίου. «Οι καιροί είναι δύσκολοι. Παρά τρίχα το γλίτωσε το εγκεφαλικό ο Καραμανλής εχθές στη Βουλή» δήλωσε με νόημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο press room.
Ο επίτιμος πρωθυπουργός προχθές συνάντησε τους πολιτικούς αρχηγούς και είπε ότι ήθελε συναίνεση. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κύριος Γιώργος Παπανδρέου τον καθησύχασε λέγοντας ότι δεν είναι ανησυχητικό αυτό που έχει και του συνέστησε να πάρει δύο ασπιρίνες ή ένα Atarax καλύτερα και θα του περάσει. Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στο άκουσμα και μόνο της λέξης «συναίνεση» γέμισε φλύκταινες και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε εφημερεύων νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως οι γιατροί απεργούσαν και η ασθενής μετεφέρθη σε ιδιωτική κλινική μικρών ζώων. Καθ΄όλη την διάρκεια της διαδρομής ασφαλής πληροφορίες φέρουν την κυρία Παπαρήγα να σιχτίριζε τον υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Διαφορετική από το αναμενόμενο ήταν η αντίδραση του κύριου Αλαβάνου από την πλευρά του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Στην αρχή έμεινε κόκαλο μόλις άκουσε για πιο λόγο τον κάλεσε ο πρωθυπουργός. Ο κύριος Καραμανλής προς στιγμήν χάρηκε που θα τον ξεφορτωνόταν από την καμπούρα του μια και καλή. Ο κύριος Αλαβάνος όμως συνήλθε και αφού ξέσπασε σε υστερικά γέλια άρχισε να μουντζώνει τον καταλληλότερο με χέρια και με πόδια. Από το Μαξίμου έφυγε ξυπόλυτος.
Την κατάσταση όμως έσωσε τελευταία στιγμή ο πρόεδρος του ΛΆΟΣ κύριος Γεώργιος Καρατζαφέρης με μία κίνηση ματ. Αφήνοντας πίσω του όλα τα ταμπού και τις προκαταλήψεις που χαρακτηρίζουν την οπισθοδρομική κοινωνία μας αγκάλιασε τον κύριο Καραμανλή από τη μέση (?) του έδωσε μια θεαματική σβούρα και τον φίλησε στο στόμα δηλώνοντας : «Εγώ θα σε συναινέσω χωρίς να σε χέσω» καθώς φημίζεται για τα εμπνευσμένα ευφυολογήματα του. Όπως ήταν αναμενόμενο οι δημοσιογράφοι πάθανε επιληπτικό σοκ από τα πολλά φλάς αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό λίγο μετά στο διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό να ανακοινώσει σε όλους τους τόνους ότι είναι κατά της «διαφορετικότητας»!

Μια είδηση από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ: Ολοκληρώθηκε εχθές τα μεσάνυχτα η πώληση της Ολυμπιακής Αεροπορίας στον όμιλο Marfin τηρώντας την παράδοση που θέλει όλες οι δεμένες «φαμίλιες» να κάνουν μπίζνες τη νύχτα. Πληροφορίες ότι στο Νέο Μουσείο της Ακροπόλεως θα στηθεί ανδριάντας του μεγάλου ευεργέτου της πολύπαθης κυβέρνησης χαρακτηρίζονται ανακριβείς.
Στην πλατεία Μαβίλη θα τοποθετηθεί.